2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلاااااااا ربطی به لکه بینی نداره من خودم تهوع زیاد داشتم قشنگ انگار باردارم از دکتر پرسیدم چرا قلب نداره ولی من ویار و حالت های حاملگی رو دارم گفت به دلیل وجود جفت من اصلا خونریزی نمیکردم توی بارداری هام
كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
مامان بهارسادات حالت تهوع های زیاد هم نشونه بارداری پوچ هست تو علائمش نوشته ولی من ویار و حالت تهوع ندارم مگه گرسنم بشه خیلی... که کمی حالت تهوع بگیرم
بله عزیزم. من خودم اخر اسفند رفتم و فقط ساک حاملگی و دیروز رفتم جنین و ضربان قلبش
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
به نظر من سونوت چیز بدی نگفته که الکی خودتو نگران نکن منم دفعه اول زود رفتم سونو گفت برو 2هفته دیگه بیا بعد که رفتم تازه قلب نازش بزور دیده شد اصلا غصه نخور ایشالله هفته بعد دیده میشه
پیامبر(ص)فرمودند:**هر کس ابروی مومنی را حفظ کند بدون تردید بهشت بر او واجب شود** چـــــــــــــــادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …
پنج تا شش هفته بودم که فقط ساک حاملگی بود. بعدش هفت هفته رفتم جنین بود. الان تو چند هفته هستی؟
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
راستی من ی دختر پنج ساله به نام بهار دارم. تو هم اسم دخترت بهار است
من 19 بهمن اولین روز اخرین پریودم بود با شوهرم حساب کردیم هفت هفته و شش روزم بود رفتم سونو چطوری میگید چیز بدی ننوشته زنه بهم گفت ساک حاملگیت بزرگه گفت تا ده روز دیگه بیا اگر چیزی نبود پوچه