2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچین کسی لیاقت نه شما رو داره نه بچه رو
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
عزیزم اگه سر کار گذاشتی مارو که کارت قشنگ نیست اصلا یعنی اینقدر خودتو حقیر کردی با شکم حامله بزنتت دم نزنی بزرگتری کس و کاری نداری شکایت کنی. ازش پدرشو در میارن مگه دور از جونت بدبخت بیچاره ای نشستی از همچین مردکی با این رفتاراش کتک میخوری
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
من شنیدن همچین چیزی تو این دوره زمونه برام غیر قابل باوره
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
منم زن باردار کتک خورده زیاد دیدم چون من زیاد زن باردار میبینم دست هرچی پرد که رو زن بلند بشه بشکنه ایشالله به حق این روز عیدی
شماره وایبر خرید و مشاوره سیسمونی خاله بهار(مامان ویهان) 09213877073