2777
2789
عنوان

خاطرات ترسناکتون رو باما در میون بزارید👻👻🗣😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 26 پست
از بچگیش چرا هنوزم مث بچگیشه دیگ کلا قیافش ترسناکه هیچ شباهتی به مادر پدر قشنگش نداره  نه ندار ...

بچه خودشونوووو کجاااااا بردننننن😐😐😐😐 وای فکرشم دیونم میکنه

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
منم اینجوریم یه شب از خواب پاشدم برم دشویی تو اینه دسشویی یه سایه دیدم🥲 پشت سرم هیچی دیگه دوباره رف ...

من تقریبا هر شب متوجه اینم یکی داره تو خواب نگام میکنه هر شب بلا استثنا فکر کنم خودمم

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه دوست بابام دعوت بودیم برا اولین بار بود میخاستم برم اونجا بعد من گفتم خودم میام کلاس داشتم 

حالا ادرس بهم میدادن نمیتونستم پیدا کنم رفتم طرف قبرستون 

همه جا سکوت تاریک 

جاده خلوت 

داشتم میمردم دست وپاهام از گیر افتاده بود دیگه حرکت نداشتن 

زنگ زده بو بابام فقط گریه میکردم 

میگفتن بیا فلان جا میگفتم نمیتونم 

هی جیغ میزدم تو ماشین 

خیلی بد بود 

من تقریبا هر شب متوجه اینم یکی داره تو خواب نگام میکنه هر شب بلا استثنا فکر کنم خودمم

یعنی خودت خودتو میبینی🙄 

بچه خودشونوووو کجاااااا بردننننن😐😐😐😐 وای فکرشم دیونم میکنه

نمیدونم بخدا 

خودشون بی عقلی کردن باید سنجاق میبستن ب لباس بچه بچه کوچیکو یه لحظه هم نباید ول کرد 

برادر رفیق منم ت اتاق بدون سنجاق ولش کردن بچه کلا نیستو نابود شد بردنش کلاا اینارو جدی باید گرفت مخصوصا ادم جاهایی زندگی میکنه ک روستا طوره 

اینا روستا زندگی میکردن پشت و بغلای خونشونم جنگل 

خونه پدر بزرگمم من نمیرم از ترس اونجا زمینم داریم ولی پدرم خونه درست نمیکنه😂😂از ترس ماها چون پشت کلاااااا جنگللللل تا چشم کار میکنه 

البته پدر بزرگمم دعا نویسه😂😂من‌میترسم نمیرم

خونه دوست بابام دعوت بودیم برا اولین بار بود میخاستم برم اونجا بعد من گفتم خودم میام کلاس داشتم  ...

وایی قبرستون دمای غروب و شب خیلی فضاش سنگین میشه بیشتر دعا نویسا طلماسشونو اونجا خاک میکنن

وایی قبرستون دمای غروب و شب خیلی فضاش سنگین میشه بیشتر دعا نویسا طلماسشونو اونجا خاک میکنن

اره خیلی بد بود قلبم میخاست بیاد تو دهنم 

سکوتش وحشتناک بود 

تا یه مدت تنها نمیخوابیدم همش ترس داشتم 

منم اینجوریم یه شب از خواب پاشدم برم دشویی تو اینه دسشویی یه سایه دیدم🥲 پشت سرم هیچی دیگه دوباره رف ...

یبار بچگیمو دیدم بالا سرم میدویید یه چادر نماز داشتم اونو میگرفتم بالا سرم تو کوچه میدواییدم حس پرواز باحالی میداد گاهی بچگیمو  میبینم که رو در دیوار بالا سرم میدوعه اونجوری و میخنده و همش اسم خودشو صدا میزنه و بهم میگه که باهاش بازی کنم یبار دوایدم دنبالش دیدم منو برد تو همون کوچمون بدو بدو با خنده رفت کنار مامانم منم رفتم ولی مامانم منو نمیشناخت بچهه مامانمو بقل میکرد و اسم منو صدا میزد و میخندید نمیدونم معنیش چیه ولی خیلی باحال بود

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
یعنی خودت خودتو میبینی🙄 

اکثر موقع ها تو خواب از هرچی میترسم خودمو میبینم یبار یه پیرزن پامو گرفت کشید نمیذاشت برم سمت یه نوری گیر داد قران بخون بعد برو منم عجله داشتم بهش برسم پامو ول نمیکرد قرانو باز کردم گفت بلند بخون اولین کلمه این بود اعوذ به الله منم شیطان رجیم خدا سر شاهده دقیقااا این بود و من این خوابو حدوده ده پونزده سال پیش دیدم بعد گیر داد خودتو تو اینه ببین تو ایینه خودمو دیدم با چهره خیلی ترسناک طوری جیغ زدم از خواب پریدم 

ازاینجا برو در ستو میخونی

خوندم😁

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷