2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینین خوبی این مشاغل اینه که اصلا سقف درامدی ندارن. یعنی شما هرچقدر متخصص تر باشی پول بیشتری هم میگیری. من تو این مدتی که تو دوره کارآموزی شرکت حامین (haminteam.com/digital-marketing-intern) دارم کار میکنم به جرات میتونم اینو بگم که اگر تو این حوزه (چه سئو چه دیجیتال مارکتینگ) خوب آموزش ببینین و متخصص بشین درامدهای خیلی خوبی به صورت فریلنسری میتونین کسب کنین.

سئو دقیقا همون نقطه عطف زندگی منه !

سئو سختیش کمتره درآمدشم خوبه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
بیشتر ببینید

این روزا دیجیتال مارکتینگ خیلی مورد استقبال همه کسب و کاراس چون هر شخص یا مجموعه ای برای رونق کسب و کارش به یه دیجیتال مارکر نیاز داره تا از روشهای مختلف که حالا سئو نویسیه یا بازریابی و تولید محتوای اینترنتی، پس بنظرم این رشته رو دنبال کن من که پشیمون نیستم از وقتی که گذاشتم واسه یادگیری این دوره.

منم خیلی دنبال یه اموزشگاه خوب داخل رشت بودم که مجتمع فنی تهران رو بهم معرفی کردن، شرکت کردم واقعا خوب بود.