2777
2789
عنوان

قطار زندگی کی سوار شده؟ چطوره،؟؟

5023 بازدید | 14 پست

بچه ها من با قطار فدک رفتم مشهد عالی بود واقعا.حالا برگشت رو میخوام با یه قطار دیگ امتحان کنم‌..قطار زندگی چطوره؟ قطار رستوران داره نه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفتید رستوران توی قطار؟

نه واگن به واگن خودشون میاوردن،پذیرایی محسوب میشه دیگه، موقع خرید بلیط حتی نوشتن این موردو، رستوران رفتن شخصیه یهو دیدی شما ساندویچ مرغشو دوست نداشتی میری پولی از رستوران میخری، ولی این چیزایی که گفتم دادنو همون موقع با پول بلیط حساب میکنن نیاز نیست اون موقع چیزی بدی 

رزمی کار 💪مربی و داور
نه واگن به واگن خودشون میاوردن،پذیرایی محسوب میشه دیگه، موقع خرید بلیط حتی نوشتن این موردو، رستوران ...

اهان پس شما راضی بودی؟ امکانات بشما چه چیزایی دادن؟

مثلا فدک علاوه بر غذا و اینا مسواک هندزفری چشم بندو ...داد

اهان پس شما راضی بودی؟ امکانات بشما چه چیزایی دادن؟ مثلا فدک علاوه بر غذا و اینا مسواک هندزفری چشم ...

اره عزیزم خوب بود نمیگم عالی ولی خوب بود، قدیم یادت باشه سوار قطار میشدی سردرد میگرفتی از بس صدای قطار بلند و زننده بود الان این جدیدا خیلی بهتره ارامش داری حداقل، به جز پذیرایی که گفتم چیا بوده، یه کیف مثل کیف لوازم ارایش بود که توش مسواک خمیر دندون ماسک الکل، پاشنه کش، حوله کوچیک، دمپایی، ناخنگیر داشت، ولی خب شنیدم فدک پذیرایی لوکس داره، من پیج اینستاگرام فدکو دیدم عالی بوده، قطار زندگی در حد خودش خوبه فقط

رزمی کار 💪مربی و داور

قطار زندگی افتضاحه

من الان تو این قطارم با خانواده بریم مشهد.

به خدا ۳ ستاره هم نیست

کوپه ما کلی توش سروصدا

قطار کلا صداش زیاده

تختهاش افتضاح 

میله کنار تخت شکسته

پذیراییش هم ساندویچ الویه بود

رفتیم رستوران گفت هیچی نداریم

گفتیم کافی شاپ سرویس میده گفتن فقط نسکافه

توالت هاش کثیف بوی کثافت میداد

خلاصه نگم براتون

به نظرم مثل اون قطار ۶ تخته های پارسی میمونه

قطار زندگی واقعا بد بود. نمیدونم معیار ۵ ستاره بودن و حداکثر قیمت بلیط رو گرفتن چیه؟😑

ما مسیر رفت با قطار نورالرضا رفتیم شام چلوجوجه کباب بود،پذیرایی چای و نسکافه آماده و کیک  و پک میوه فصل برش خورده دادند.هر پک میوه هم شامل گیلاس،زردآلو، شلیل و خیار برش خورده بود.

ولی قطار زندگی فقط چای و کیک و ساندویچ الویه. سرویس بهداشتی واگن ما هم خراب بود و آب بالازده بود فقط یک فرنگی سالم بود. حتی به رییس قطار موقع گرفتن بلیط هم از پذیرایی شکایت کردیم گفت نورالرضا وضعش خوبه ما نداریم بهتر پذیرایی کنیم!!! در صورتی که قیمت بلیط یکی بود حدودا ۷۵۰ هزار تومان ..

سلام

من الان در قطار زندگی هستم و در حال حرکت به سمت تهران از مشهد میام.

پذیرایی فوق العاده ضعیفه

مهماندار اصلا  بلد نیست ارتباط برقرار کنه با مهمان ها

ما با اینکه خانم بودیم اصلا کمکی به ما نکردند برای جا به جایی چمدان

صندلی ها رویه کثیفی دارن

اول که وارد شدیم یه فیلم گذاشتند که ما هیچی ازش نفهمیدیم. باز خوبه الان ایستاده در غبار شروع شد.

سرویس بهداشتی که نگم براتون افتضاح. وقتی رفتم دستم را بشورم وارد دستشویی شدم با یه صحنه ای رو به رو شدم که نگم براتون بهتره.

ملحفه هم بهمون ندادند.

سر و صدای داخل کابین اینقدر زیاده که گوشام الان صدای هم کوپه ای ها را نمی شنود.

خلاصه که قطار زندگی اصلا نگیرید. حیف نیست ۸۹۲ هزار تومان بابت این قطار پول بدید؟