2777
2789
بچه هاااااا چر ا اینطوری میکنین هی اینور و اونور میکنین ...یه بار میگین تلگرام یه با یه تاپیک دیگه... چه فرقی داره اینجا با تاپیکه دیگه هر کی به تناسب وقت و حالش میاد دیگه...عجیبه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل.حال خودتون و فرشته های کوچولوی نازنینتون چطوره؟؟ نمیدونم منو یادتونه یا نه..... امروز یدفه دلم هوای مامانای دی 94 رو کرد.اومدم ییینمتون. دیگه همین روزا کم کم تکونای نی نی خوشکلتون رو حس می کنین.وای.تورو خدا وقتی حس کردن یاد من هم باشین و برام دعا کنین.اگر نی نی من هم مونده بود باید الان کم کم حسش میکردم. انشاالله همه نی نی ها سالم و سرحال با چندتا تکون ناز و دوست داشتنی هیجان زدتون کنن. قربون همه شما دوستای گلم.
✿ نی نی نامه ، مادرانه و آلبوم عکس نوزاد و کودک ... پایین ترین قیمت بازار ✿ خاطرات روزهای بارداری و لحظات بزرگ شدن نی نی را ماندگار کنید و از خوندنشون در آینده لذت ببرید.... تاپیکش اینجاس: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1176900&postID=46229442
سلام همینجوری گفتم یه سر به این تاپیک بزنم ، مامان فاطمه جون انشالا که خدا زودی یه نی نی سالم بهت میده و میای خبر خوبش و به ما هم میدی عزیزم . هانا جان تاپیک جدید درست کردن آدرسش و دختر بابا بالا گذاشته بیا اونجا هستن همه
من میخوام واسه بدنیا اومدن گل پسر گیفت درست کنم ولی چیزی که به نظرم خیلی خوشگل باشه پیدا نکردم اگر کسی چیزی به نظرش میرسه لطفا راهنمایی کنه ممنونم.
خدایا شکرت به خاطر وجود همسر عزیزم و ازین که محمدحسین رو بهمون هدیه کردی
مامان علی و فاطمه جون تورو خدا ناراحت نباش حتما به زودی زود شما هم ی فرشته کوچولو تو دلت رشد میکنه و تکون و شیرین بازی هاش رو حس میکنی الهی آمین
خدایا شکرت به خاطر وجود همسر عزیزم و ازین که محمدحسین رو بهمون هدیه کردی