2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا من از سونو اومدم و همه چیز خوب بود nt 1.5 بود ضربان هم 161 وای خیلی با حال بود همچین تکون میخورد که دهن شوهرم باز مونده بود اول که پاهاشو بلند کرد من دیدم پسره باباشم دید ولی دکتر گفت زوده نمیخواست اشتباه بشه ولی اخر سر گفت بله 90 درصد پسره / درسته اول سلامتی مهمه و دختر و پسر نداره ولی هر دومون دوست داشتیم بچه اول پسر باشه / حالا ازمایش موند که صبح میرم انشااله اونم خوب میشه / راستی بچه ها به منم گفت جفت کمی پایین هست
سلام به همه مامانای گل انشالا حال همتون خوب باشه برای نغمه پیام گذاشته بودم جواب داده ... حال نی نی خوبه و بخاطر مشکلات بارداری خودش,نمیتونه بیاد ... نغمه جان و همه مامانای عزیز انشالا همتون روزهای خوبی رو سپری کنین و بیام بخونم کیا مادر شوهر شدن و کیا مادر زن ... من رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارید....
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم
سلام دوستان تارا جان من خیلی از زایمان طبیعی و دردش می ترسم ، شما اپیدورال می خوای بکنی ؟ بازم که درد داره مگه نه ؟ سهره جون من نسل امید رفتم دکترش زن بود خانم دکتر نغمه احمدی نسیبه جون من تو تلگرام هستم چند تا گروه اگه خواستی شماره تو بده ادت کنم هستی جون شما کجا سونو رفتی که همسرت هم بوده ؟ تهران هستی ؟ راستی مبارکه همه چی طبیعی بوده خدا رو شکر
بچه هم ها من هنوزم حالت تهوع شدید دارم از طرفی معدم هم خیلی درد میکنه. یه خیار هم که بخورم خیلی سنگین میشه نخورم باز از گشنگی معدم بیشتر ددر میگیره. نمیدونم چیکار کنم
گاهی گمان نمیکنی ومیشود.... خدایا شکرت. همه منتظرا رو زود مامان کن