2777
2789

حاملم دکتر واسم استراحت نوشته همسرمم خونه میریضه نمیتونه راه بره همه کاراشو من انجام میدم دیگه نمیرسم کار خونه مادرشوهرم هست اون انجام میده امروز پدرشوهرم بهم گفت اگه کار نکنی برو خونه بابات همسرمم نمیتونه تنها بزارم حتی نمیتونه دسشویی بره خودش بخدا این روز ها خیلی بهم بد میگذره خستم😭😭

شوهرتون مگه چش شده؟

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت چی نظر اون چیه 

پدرشوهرت منظورش توخونه خودته یا برای مادرشوهرتو میگه 

چشاش کوره ک حامله ای اشغال ک اینجوری زر میزنه 

شوهرت طرف کیه

چیشده بشوهرت

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
2810