2777
2789

من الان 6 هفته م یهو دیدم باردارم... از دیروز تالا کلی تخم شوید و دارچین و زعفران و پونه دم کردم خوردم ولی هیچ تاثیری نداره... 

برم دکتر هم ک دارو برای سقط نمیدن اگر بخواد بمونه بچه م رو ذهن و جسمش این چیزا ک خوردم اثر نمیزاره؟؟ 😢😢😢😭😭

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐 نمیدونم والا  وقتی که مراقبت صد در صد نمیکنید خب حامله میشید دیگه  بعد میخواید جون یه ...

پشیمون نشدم از خدامه بیوفته دکترا آخه دارو نمیدن

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

خیلیا ارزوشو دارن عزیزم گناه داره چرا سقط کنی آخه خدا خوشش میاد آخه این کار بکنی ...هیچی نمیشه اصلا هم نترس گلم خدا خودش بخواد نگه داره واست تو هرچی هم بخوره بازم سالمه انشالله....گر نگهدار من آن است ک من می‌دانم.شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد...پس قوی باشو از این به بعد مواظبش باش و مواظب خوردو خوراکت

اینها باعث سقط میشه وقتی نشده یعنی مشکل دیگه نیست گناه داره اون طفل معصوم خیلی ببخشید موقع عشق و حال حواستون رو جمع نمیکنید بعد میخواید یه موجود بی گناه رو از بین ببرید دیگه نکن این کار رو بچت هم سالمه نگران نباش داروهای سقط اور رو جنین اثر نداره رو دیواره رحم تاثیر داره باعث انقباضات شدید میشه که جفت از دیواره کنده بشه و جنین دفع بشه حالا که خونریزی نداری یعنی مشکلی نیست

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

اینا که گفتی ممکنه روی سقط بچه اثر داشته باشه اما  روی جسم و ذهن بچه اثر نداره.نگران نباش 

من روی دخترم بخاطر فشاری که از جانب اطرافیان بود خیلی زعفرون غلیظ خوردم هیچ اتفاقی ام نیفتاد ماشاالله دخترم زیبا و باهوشه

اینا که گفتی ممکنه روی سقط بچه اثر داشته باشه اما  روی جسم و ذهن بچه اثر نداره.نگران نباش  ...

آخه سر این بارداریم کاری نیست ک نکرده باشم خانواده شوهرم مجبورم کردن اولین بار مشروب بخورم 

رابطه زیاد نداشتیم همونم رو ب قبله بود یه بسم الله نگفتیم یادمون رفت فیلم بد نگاه کردم و با این شرایط برعکس همین ماه باردار شدم خییییلی میترسم بچم ناخلف بشه دور از جون 😭😭😭

ولی بیا یه قولی بده خب؟ قول بده اگه دنیا اومد اون بچه و بزرگ شد و تو خوشحال بودی از داشتنش همون موق ...

مگه احمقم روح بچمو آزرده کنم