2777
2789

اره من گرفتم یه پودری بود ک یکی از بلاگرا تیلیغشو میکرد 

ولی یه گرمم چاق نشدم🤦🏻‍♀️😂

قرص هم هزار نوع قرص گرفتم بازم چاق نشدم 

بعدش رفتم دکتر تغذیه تغذیمو درست کردم خداروشکر رو فرم اومدم حسابی😁اندامم اینقدر قشنگ شده خودمو میبینم ذوق میکنم بخدا🥺

الان پشیمونم بابت اون همه قرص و پودر الکیی که خوردم خدا کنه اسیبی به بدنم نرسه 🤦🏻‍♀️

بنظرم بهترین راه اینه بری دکتر تغذیه☺️

خدایا شکرت💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره من گرفتم یه پودری بود ک ایدا سعادت تیلیغشو میکرد  ولی یه گرمم چاق نشدم🤦🏻‍♀️😂 قرص هم ...

چند کیلو تو چند ماه اضافه کردی عزیزم ‍؟

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
بیشتر ببینید
منم خيلي پودرخوردن وقرص سيپرو هپتادين بهم جواب دادولي پودرهانه ترك بدن هم بستگي به پوستتون داره من ...

خوشبحالتتت 

منکه باسنم و ساق پاهام پرتره ترک پوستی هست حالم از خودم بهم میخوره 

فک کنم دیگه نرن ن؟

من انواع قرص و پودر چاقی رو امتحان کردم تا وقتی میخوری اشتها داری بعد دوباره همون اشو همون کاسه اخرین قرص چاقی که خوردم همین گین اپ بود دو هفته خوردم وحشتناک اشتهام باز شده بود تا رفتم آزمایش دادم انزیم های کبدم رو برده بود رو ۳۰۰ چقدر دکتر دعوام کرد گفت استخوانات رو سیاه میکنی کبدت رو نابود میکنی که چاق بشی دیگه هیچی نخوردم

چند کیلو تو چند ماه اضافه کردی عزیزم ‍؟

تو سه ماه ۶ کیلو 

اصلا شکم و... هم نمیاری قشنک بالا تنه و پایین تنه رو چاق میکنه 

یه برنامه ورزش هم اوردم میکردم واسه ب اسن ک گرد بشه 

که واقعا جواب داد ☺️

خدایا شکرت💜
واییی بخدا نگو اعصابم خورده منم باسنم پره ترک پوستی هست با اینکه لاغرم حالم از خودم بهم میخوره

چاق و لاغر ک میشی پوستت ترک برمیداره

اعصابت خورد نباشه عزیزم 

منم بدم میومد الان عادی شده برام 

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
تو سه ماه ۶ کیلو  اصلا شکم و... هم نمیاری قشنک بالا تنه و پایین تنه رو چاق میکنه  یه برن ...

آدرس دکتر رو میشه بدید 

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
بیشتر ببینید