2777
2789
اگه حق با من باشه قهر میکنم اونم یکم بعد منت کشی میکنه اگه حق با اون باشه من زود میرم منت کشی میکنم حوصله قهر و دعوا نداریم کلا جفتمون
باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که هر وقت کاری میکنه قیافه میگیرم اونم زود قیافه میگیره دعوا میکنه
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
2803
2804
بخدا من همش لحنم خوبه چون گفتم پاشو دیگه ناراحت شد.حالا فکر کن من تقریبا نیم ساعت داشتم کمرشو ماساژ میدادم موهاشو نوازش میکردم و .... تا حدی که خودمم از شدت خستگی رو کمرش خوابم برد
2805
میتیل یه همکار داشتم باید میدیوی چجوری با شوهرش حرف میزد اینقد سرد و بی روح و بی ادبانه که نگو هیچوقتم شوهرش ناراحت نبود. اما من اونموقع عا صبحا سرکار میرفتم شوهرمو باید حدودای ۱۰ بیدار میکردم وقتی بهش زنگ میزدم اینقد با مهربونی و قربون صدقه حرف میزدم که همکارام مسخرم میکردن .سر کار بودم اما لااقل ۴ بار باید زنگ میزدم تا همسرم بیدار بشه هر دفعه میگف ده دقیقه دیگه بیدار میشم باز زنگ میزدم میدیدم خوابه
2801