2777
2789
عنوان

کیا عاشق کار جدید وکار آفرینی هستن....

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 21 پست
ما از خرداد شروع کردیم غالب گرفتن گلدون تااا شهریور یعنی ۴ماه از جیب خوردیم البته بیمه بیکاری میداد ...

لطف کردی گلم خدا ان شاالله به کسب و کارتون برکت بده بهترینا نصیبتون بشه😍

ما از خرداد شروع کردیم غالب گرفتن گلدون تااا شهریور یعنی ۴ماه از جیب خوردیم البته بیمه بیکاری میداد ...

انشالله موفق باشین و برکت فراوان بیاد براتون

اسی تاپیک ۱۳ صفر قفل کرده بودی مجبور شدم اینجا بگم

ازت ممنونم بابت اینکه این موضوع گفتی و ماهم انجام دادیم خودم یه نیتم آشتی یه خانواده بود که ۱۰ سال قهر بودن و خداروشکر الان آشتی کردن

دوستم نیتش خرید ماشین بود(در نظرش پیکان و پراید بود) یه جاسوئیچی خرید بعد الان ماشین خریدن خواست از جاسوئیچی استفاده کنه که دیدیم کلمه پژو روش حک شده بوده و ما متوجه نشده بودیم و ماشینشم پژو خریدن

ممنون انشالله همیشه بهترین ها براتون رقم  بخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله موفق باشین و برکت فراوان بیاد براتون اسی تاپیک ۱۳ صفر قفل کرده بودی مجبور شدم اینجا بگم از ...

ممنونم عزیزم، برای برادرم دعا کن 🙏 التماس دعا

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
استارتر چی شد که به فکر ساخت گلدون افتادی؟از کجا ایده گرفتی؟

شوهرم صاحبکارش یکسال آورد شوهرم براش درست کرد 

گفتم ساده اس چرا خودمون نزنیم، ماشین وطلاهامون بفروش ،قرض کن،

اولش ترسید بعدش کلی اصرار قبول کرد خداروشکر

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
شوهرم صاحبکارش یکسال آورد شوهرم براش درست کرد  گفتم ساده اس چرا خودمون نزنیم، ماشین وطلاهامون ...

افرین به پشت کار و جسارت خودت 

رزقتون پر برکت

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
افرین به پشت کار و جسارت خودت  رزقتون پر برکت

ممنونم عزیزم 

همچنین شما