2777
2789

بچم هفت سالشه معلش ازش عاصی شده بهم میگه نیارش همش راه میره بچه هارو میزنه وسایلشو گم میکنه خواهر کوچیکشو میزنه مدادم خستم شد از ۲سالگی کشیدم تالان باباشم هیچ جوره قانع نمیشه میترسم اخراج بشه همه فکرم شده پسرم اگه تجربه دارین لطفا بگین 😔😔😔😔

تو گوگل سرچ کن (( تجربه ی من از بچه بیش فعال نی نی سایت)) یه تایپک جامع هست خیلی خوب توضیح دادن چیکار کنی

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من جای دکتر پریا والهام حسن نیا بردم هیچ کار نکردن بچم بدتر شد همش حرف میزنه پریا هم دارو داد بچم هم ...

ببر دکتر حنیفه زاده چون خودش دکتر تیمارستان ابن سینا است و بهزیستی خیلی معروفه 

منم بردن همون جا 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂