2777
2789
عنوان

کچلی سکه ای

9947 بازدید | 33 پست

سلام کمکم کنید دخترم حدودا ۴ ماه پیش ریزش مو گرفت من گفتم چون تو سن بلوغه طبیعیه یکدفعه دوماه بعدش متوجه شدم قسمتی از بغل سرش با پس گردنش ریخته جوری که کف سرش مشخص میشد با کلی بدبختی از دکتر وقت گرفتم بردم دکتر پوست و مو گفت احتمالا قارچه که دارو تقویتیو قارچ داد الان که دوماهه داره مصرف میکنه تا اینکه در عرض سه روز یه قسمت بالای تاج سرش کلا خالی شد الان با کلی تحقیق متوجه شدم کچلی سکه ای هستش اینم بگم جاهایی که قبلا ریخته مو داره درمیاره کسی بود که این مشکلو داشته باشه خوب شده باشه دارم دق میکنم کلیم درگیر سرشم ۴ ماهه از:دارو های تقویتی بگیر انواع و اقسام روغناو خوراکیای خوردنی فردا هم نوبت دکتر داره باید بگم در عرض ۳ روز کلا تاج سرش به اندازه دوتا سکه ریخته شده 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
کچلی سکه ای
0
0%
کچلی سکه ای
0
0%
دفترتو باز کن، هزاربار بنویس: خودم مقصرم ...️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه خانمه اینجا گفت مادرم کچلی سکه ای گرفته قطره خرگوشک ۲۰ روز به سرش زد کامل موهاش دراومد

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
بیشتر ببینید

خواهر دوستم کلا گچل شد اما موهاش در نمیومد . یعنی بیماری خود ایمنی آلو پسی گرفت . الانم کلا کچله . 

اما دختر شما خداروشکر میگین که مو در آورده 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
خواهر دوستم کلا گچل شد اما موهاش در نمیومد . یعنی بیماری خود ایمنی آلو پسی گرفت . الانم کلا کچله .&n ...

اره خدارو شکر کلا اون قسمتا دراومد دکترم بیماری قارچی تشخیص داد دخترم یکم استرس درسم داره با اینکه درسش خیلی خوبه اما الان متوجه شدم ریزش موش سکه ایه چون قبلا تجربش نداشتم دیر فهمیدم ولی این دفعه زود متوجه شدم تا خالی شد ماه بعد دوباره باید میبردمش ولی واسه فردا وقت گرفتم که پیشرفت نکنه بخدا تو این ۴ ماه کلی هزینه کردم اینا به درک خوب شه بچم آنقدر موهاش پرو بلند بود کوتاه کردم گفتم تقویت شه موهاش تا کمرش بود

حتما یه دکتر کاربلد ببریدش سریع درمان کنه من شوهرم کچلی سکه ای گرفت خیلی سال پیش بخاطر عصبی بود ...

پیش دکتر مهر علیان میبرم الان ۴ ماهه تحت درمان اونه قرص فولیکوژن و با آمپول بیوتین و یه سری پماد داده بود تا فردا ببرم که کلا اصلا فکر کنم بیماریش یه چیز دیگس

پیش دکتر مهر علیان میبرم الان ۴ ماهه تحت درمان اونه قرص فولیکوژن و با آمپول بیوتین و یه سری پماد داد ...

چندتا دکتر ببر نشون بده حتما دلیلشو پیدا کنن.معدش مشکل نداره یا کبدش؟؟ازمایش بده حتما

چندتا دکتر ببر نشون بده حتما دلیلشو پیدا کنن.معدش مشکل نداره یا کبدش؟؟ازمایش بده حتما

ازمانش چکاپ دادیم سونو کبدو کیسه صفرا هم انجام دادیم همه چیزش سالمه فقط کم خونی داره خیلی کم

سابقه خانوادگی داشتین؟

نه من اصلا نمیدونستم این بیماری چیه خودم موهام کمه ولی بر اثر ژلو این چیزا که مصرف کردم اینجور شدم اونم تو سن ۲۲ سالگی بعد زایمانام اما واسه دخترم قشنگ سکه ای میریزه چون موهاشم پر هستش قشنگ اون قسمت مشخصه  همسرم کلا پر مو هستش بچه هام جنسو مدل موهاشون مثل باباشونه موهای خودمم خوب بود به مرور طی چند سال یکم کم شد اونم بخاطر زایمانامو مواد آرایشی که مصرف میکردم البته اینم بگم به گفته شوهرم خواهر شوهرم تو مجردی یه بار اینجور شده که تزریق کف سر انجام داده خوب شده الان موهای خیلی پری داره

سابقه خانوادگی داشتین؟

فقط اینو بگم آدم سنگ بشه مادر نشه ۴ ماهه خوابو خوراک ندارم از پری روزم که یهو اینجور شد کلا زندگیم بهم ریخته روانم کلا بهم ریخته بیچاره این دوتا بچه کوچیکامم ول کردم آنقدر اعصابم خورده 

نه من اصلا نمیدونستم این بیماری چیه خودم موهام کمه ولی بر اثر ژلو این چیزا که مصرف کردم اینجور شدم ا ...

اره تزریق خوبه یه اشعه هم هست میزنن اونم خوب جواب میده ولی باید سریع درمان شه چون برای شوهرم شبیه جای‌زخم شدن الان دیگه نمیرن دکتر گفت همون موقع اگه درمان میشد دیگه شبیه جای زخم نمیموند رو سرش