2777
2789
عنوان

چ غذاهایی درست میکنید؟‌دووعده رو درست میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 59 پست
انواع خوراک مثل چی عزیزم من ک نابود شدم تو اشپزخونه هر روز یا یک روز درمیون برنج  خسته ام بخ ...

من مقدار زیادی گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز و ادویه و رب سرخ میکنم فریز میکنم .. برای لوبیا پلو ، عدس پلو ،ماکارانی،لازانیا ،پیراشکی قابل استفاده هست 😉 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاصیتی‌نداره ک عزیزم‌اینطوری

بیشتر مشکلات ما از نداشتن آگاهی یا اطلاعات غلط هست 

خودم رو‌میگم 

عزیزم یخچال و فریزر اختراع شده که به انسان کمک کنه ، طبق تحقیقات با نگهداری مواد غذایی داخل یخچال و فریزر شاید شاید مقدار کمی از کیفیت مواد کم بشه 

فقط که غذای جسم مهم نیست ، شما ورزش میکنی ؟ به فکر پوکی استخوان تو میانسالی هستی ؟ 

کمتر وقت بزار برای غذا ولی یه مقدار وقت برای کارهای دیگه باز کن 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
خاصیتی‌نداره ک عزیزم‌اینطوری

چرا؟؟ 

وقتی می‌خرید همون موقع سرخ و فریز می‌کنی .. تا سه ماه هم در بهترین شرایط برای استفاده هست . در میزان خاصیتش هم هیچ تغییر ایجاد نمیشه . 

اگر گوشت منجمد رو یخ زدایی و بعد مجدد فریز کنی دارای اشکال هست .

فسنجون ، قرمه ، قیمه ،ماکارونی ، ته چین ، قلیه ماهی ، آبگوشت ، کوفته ، عدس پلو ، مرغ ، ماهی شکم پر ، الویه ، شامی ، دمپختک ، کوکو ، عدسی ، خوراک لوبیا ، ماهیچه پلو ، هویج پلو ، شنیسل مرغ ، کوبیده مرغ ، آش ، سوپ ، نخود پلو ، لوبیا پلو ، پیتزا ، سالاد ماکارونی ،  میگو ، و دو وعده درست نمیکنم .. خیلی کم پیش میا دو وعده ..

دیگه چ کارهایی میکنی برای بالا بردن سرعتت در اشپزی

🤭😅 

ماهی رو بعد از خرید و شستشو با ادویه( نمک ،زعفران و زردچوبه طعم دار میکنم و بعد فریز .. اینطوری فقط سرخ کردن میخواد . 

انواع حبوبات رو یکی دو روز خیس میکنم و بعد فریز . 

پیاز داغ آماده خیلی خیلی سرعت رو بالا میبره . 

انواع سبزیجات خورد شده رو فریز میکنم .. هویج ..گل کلم ..کلم. بروکلی .. لوبیا سبز .. قارچ .. 

مرغ تکه شده در ابعاد کوچک . 

خیلی سریع میشه با ترکیب سبزیجات متفاوت و کمی مرغ یا گوشت قلقلی غذارو طبخ کرد . 

دیگه چ کارهایی میکنی برای بالا بردن سرعتت در اشپزی

من واقعا چندین ساله که فقط غذاهای سریع و سعی میکنم سالم درست کنم 

اصلا آخرین باری که کتلت درست کردم یادم نمیاد ، چون واقعا روغن زیاد و سرخ کردنی 

عقیده ام اینکه غذا باید در اختیار من باشه نه من در اختیار غذا 

پس سریع و سالم 

حواس وقتی متوجه شدم که حتی سبزیجات فریز شده خاصیت بیشتری از سبزیجات تازه دارن ، همیشه سبزیجات فیریز شده آماده می‌خرم و داخل فریز دارم،، 

مثلا ماکارونی 

به خاطر قند بلایی که‌ تولید میشه من اصلا دم نمیکنم 

مایع ماکارانی رو درست میکنم ، گوشت و پیاز و بروکلی ، ۲۰ دقیقه ، ماکارانی ایکش شده بعلاوه پنیر زرد هلندی روی هم ۳۰ دقیقه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
فسنجون ، قرمه ، قیمه ،ماکارونی ، ته چین ، قلیه ماهی ، آبگوشت ، کوفته ، عدس پلو ، مرغ ، ماهی شکم پر ، ...

گلم بیا بگو قلیه ماهی چطور درست میکنی وآیا خوشمزس؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
گلم بیا بگو قلیه ماهی چطور درست میکنی وآیا خوشمزس؟

خیلی خوشمزه اس

ماهی رو اول میذارم طعم داره شه با پیاز و سیر و آبلیمو و زردچوبه و پودر گشنیز (برگ گشنیز خشک شده)

پیاز و سیر رنده میکنم تفت میدم توی روغن و بعد سبزی قلیه ک شمبلیله و گشنیزه (گشنیز باید بیشتر از شمبلیله باشه .. خرد میکنیم کمی تفت میدم ک پخته شه) اضاف میکنم تفت میدم ..تمر هندی رو توی آب چنگ میکنم و از صافی رد میکنم ب موادی ک تفت دادم اضافه میکنم ..قبلش تست کن مزه تمر رو اگه دیدی آب تمر خیییلی ترشه کمتر بریز ... ماهی رو سرخ میکنم و با دوتا گوجه رنده شده میذارم ی ذره تفت بخوره و ب مواد قلیه اضاف میکنم ..اگر دیدی قلیه ماهیت غلیظ نیست ی قاشق آرد توی آب حل کن ب مواد اضافه کن و بذار جوش بخوره غلیظ شه..بعضیا ی قاشق آرد توی پیاز سیر اضاف میکنن من آخر از همه حل میکنم اضاف میکنم .. نمک هم اگه نیاز بود بزن .. فلفل قرمز بندریا میزنن من غذای تند دوست ندارم ..بعضیا هم کمی رب اضاف میکنن ..من نه ..دیگه قلقلش دستت بیا میدونی