2777
2789
عنوان

چ غذاهایی درست میکنید؟‌دووعده رو درست میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 59 پست

من معمولا شبا فکر ناهار فردا رو میکنم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر بخوام نهار درست کنم ، یه چیزی که کم وقت بگیره . اخه دیر از خواب بیدار میشم . مثل کوکو سبزی ، شامی ، سیب زمینی سرخ کرده و...

واسه شام چون بیشتر وقت میزارم اغلب خورشت اما گاهی هم لوبیا پلو ، ماکارونی و..

گفتم حطما کله پاچس 😃اخه ما صبحونه نهایت همت کنم املت میپزم کلا نمیدونم چی اماده کنم 

ن بابا کله پاچه تاحالا نذاشتم من صبونه شیربرنج فرنی خوراک لوبیا عدسی گاهی ازشام یاناهار چیزایی مثل کتلت بادمجون سوپ بمونه براشوهرم میذارم بیشتر برا اونه که میپزم خودم که خونم هرموقع گشنه شم چیزی میخورم 

همسرم سرکار میخورند و دخترم مدرسه  خودم هم اغلب سرکارم .. زمان زیادی برای شام صرف نمیکنم ..&nb ...

انواع خوراک مثل چی عزیزم

من ک نابود شدم تو اشپزخونه

هر روز یا یک روز درمیون برنج 

خسته ام بخدا 

دلم میخاد کمتر وقت بزارم ولی نمیشه 

انواع خوراک مثل چی عزیزم من ک نابود شدم تو اشپزخونه هر روز یا یک روز درمیون برنج  خسته ام بخ ...

ببین  غذا راحت زیاد هست 

من گوشت چرخکرده  میگیرم ، پیاز و ادویه میزنم ، 

شب باهاش گوشت قلقلی درست میکنم با پوره  سیب زمینی و بروکلی

بقیه گوشت رو فردا همبرگر میکنم و سالاد کنارش 

باز اضافه بیاد پس فردا گوشت رو کباب تابه ای درست میکنم 

گوشت پیاز زده داخل ظرف شیشه ای تو یخچال تا ۴ روز راحت میمونه ، لازم نیست هر روز گوشت و پیاز حاضر کنی 

بعدش انواع سوپ هست با نون خوشمزه فانتزی میخوری ، سوپ کدو   بلغور جو ، سوپ گوجه ، سود اسفناج به به 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
انواع خوراک مثل چی عزیزم من ک نابود شدم تو اشپزخونه هر روز یا یک روز درمیون برنج  خسته ام بخ ...

خوراک لوبیا چیتی 

خوراک لوبیا سبز و گوشت قلقلی و هویج 

انواع سبزیجات با مرغ 

قاطی پلو ( لوبیا پلو شیرازی که با لوبیا چشم بلبلی درست میشه و شوید ، ماش پلو، نخود پلو که با نخود فرنگی و گوشت مرغ ، یا نخود آب گوشتی و گوشت گردن) 

باقالا قاتوق ،کله گنجشکی  

کباب تابه ای 

عدسی ،دال عدس 

همه ی اینها سریع درست میشن . 

من حبوبات رو از قبل خیس میکنم و بعد بسته بندی میکنم تو فریزر .. پیاز داغ آماده هم همیشه دارم .. سرعت آشپزی اینطوری خیلی بالا میره .