2777
2789

سلام خانما. من یه جاری دارم که رابطمون همیشه خوب بود من زودتر ازدواج کردم ولی بچه دار نمیشدم اون زودتر بچه دار شد ولی من همیشه بچش دوست داشتم براش لباس و اسباب بازی در حد توانمون میگرفتم می رفتیم خونه پدر شوهرم کارای آشپزی و ظرف شستن بیشتر من انجام میدادم میگفتم اون بچه کوچیک داره شاید نتونه اذیت بشه. بعد من بعد از ده سال بچه دار شدم الان بقیش میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خب

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

خب

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
2804

الان اون برا بچت چیزی نمیخره و اصلا مراعاتتو نمیکنه که بچه کوچک داری اره

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
2805
2801