وقتی دیدن جوش نخورده چرا کشیدن.یه پماد ترمیم کننده ای چیزی بگیر.الوئه ورا هم کمپوت و نوشیدنی شو بخور برا ترمیمزخم خوبه
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم والا ظاهرا ک بنظر میرسید جوش خورده ولی بخیع ها رو ک کشید دیدم بازه زخم
ب نظرت اینجوریه.احتمالا داخلی جوش خورده.ولی مواظبش باش.کمپوتو بخور.حتی برا جراحی هممیگن قبلش شروع کنید الو ورا خوردن تا زودتر ترمیمبشه زخمتون.بروداروخونه نشون دکتر داروخونه بده یه کرم ترمیم کننده بهت بده.سیکالفیت خوبه ولی باز بپرس
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من خیلب عمیق بریدم آره داخلش جوشیده ولی سطحش بازه زخم... ترمیم کننده خریدم.. یکمم عفونت کرده نمیدونی ...
خوب انتی بیوتیکم میپرسیدی چی خوبه.اب نزن به دستت.من میترسم داروتوصیه کنم مسیولیت داره هشت ساعتی یدونه اموکسی بخور اگر صلاح میدونی
اناناسم خوبه ولی بیشتر برا بعد جراحی بینی برا اینکه لخته از بین بره خوبه دیدم تجویز میشه.الورا برا ترمیمخوبه.چون کسی از نزدیکانم دستش جراحی شد بعدش شروع کرد گفتن از قبلشممیخوردی خوب بود خیلی سریع هم خوب شد
سفالکسین 500 همون موقع ک بخیه کرد بهم داد.. حالا بازم شروع میکنم بخورم
بخور ولی با ابمیوه بخور معدت اذیت نشه