2777
2789

گاهی تپش قلب ،اضطراب و استرس ،جدیدا هجوم فکرای سمی و قدیمی(دکتر طب سنتی گفت سودای بدنم بالاس)و...وقتی به دکتر این علائمو گفتم دکتر این قرص رو برام نوشت 

۴ روزه دارم میخورم شدیدا خوابالو شدم ،مدام خمیازه میکشم ،و همش بی حال و بی جونم حالت منگی و گیجی دارم ....

چند تا سوال دارم ازتون 

اول اینکه چرا اینطوری ام؟اینا عوارض قرصاص؟

دوم اینکه من کنکوری ام باید تایم زیادی بیدار بمونم و درس بخونم بااین حالت گیجی تو این چند روزه اصلا نتونستم کتاب باز کنم چیکاز کنم پس؟؟

سوم اینکه آیا این قرص وابستگی میاره؟؟من دوست ندارم وابسته بشم خصوصا ب این قرص که انقد خواب اوره!

فقط ۴ روزه دارم میخورم میشه قطعش کنم؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بیشتر ببینید

ممنون میشم ب تک تک سوالات ج بدبد

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم واسه چی رفتی طب سنتی.ببین منم فلوکسیتین میخورم و خوابم میگیره الان یه راهکار براش پیدا کردم 1ساعت بعدش قهوه میخورم هر چی خوابه میپره دیگه اونجوری نیستم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب اوائل همینطوره تا بدنت عادت کنه 

یک قرص کامل رو نخورید یک‌چهارم شروع کن 

هفته ای دوم‌نصف و هفته سوم یک کامل رو بخور 

خب با تجویز پزشک خوردی پس نگران نباش فقط دوز مصرفتو جتمابا پزشک هماهنگ‌ کرده باشی

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜
باید برید روانپزشک  این دارو مهار کننده دوپامینه  وابستگیم میاره بله  برا ...

من نمیخام وابسته بشم 

واقعا مشکل من انقد حااد نیست که بخام خودمو ب دارو عادت بدم 

من درس هم دارم کلی کتاب ریخته تو سرم باید برا کنکور بخونم علاوه بر خواب الودگی من بی حسم بی حالم اصلا جون ندارم دست و پامو تکون بدم از وقتی این قرصا رو خوردم اینجور شدم همش ۴ روزه دارم میخورم

بیشتر ببینید

[QUOTE=255582493]من نمیخام وابسته بشم  واقعا مشکل من انقد حااد نیست که بخام خودمو ب دارو عادت بدم  من درس ...[/QUOT

قهوه راهکارته البته اگه بهت بسازه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم واسه چی رفتی طب سنتی.ببین منم فلوکسیتین میخورم و خوابم میگیره الان یه راهکار براش پیدا کردم 1س ...

قهوه و چیزای کافئین دار به من نمیسازه برعکس بدن من وقتی میخورم کلا از هوش میرم بیشتر از قبل خوابم میگیره

بیشتر ببینید