2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حوله نمدار پشت گردنش بزار

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
پسر منم از دیروز تب بیسار بالایی داره دیگه با شیاف و پروفن پایین نیومد صب ساعت ۵بردم بیمارستان اورژا ...

کاش بچه ها هیچ وقت مریض نشن من بغض میکنم بچم مریض میشه🥲

لایک نکنید عشقا ممنون❤️
کاش بچه ها هیچ وقت مریض نشن من بغض میکنم بچم مریض میشه🥲

دقیقا خودمم از دیروز پریودم شدیدا درد دارم،کلا زندگی بهم خورده تازه بچه هام دوقلون این طفلک خوب بشه اونیکی میگیره

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 
ابجی من یکهفته درگیره تبه شدیده دوبار دکتر رفته یعنی ویروس جدیده ؟ ما امشب ترسیدیم خونش عفونت کرده ب ...

اره ، این جدیده تبای خیلی سنگینی داره.

پسر من ۱۴ سالشه گرفت، جوری تب کرد که تو این ۱۴ سال سابقه نداشت

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
دقیقا خودمم از دیروز پریودم شدیدا درد دارم،کلا زندگی بهم خورده تازه بچه هام دوقلون این طفلک خوب بشه ...

وای درک میکنم دوقلو خیلی سخته من جاریم وخواهر شوهرم دوقلو دارن

عزیزم خدا حفظشون کنه برات😘🥰

لایک نکنید عشقا ممنون❤️
بچتون از تب میسوزه بعد اومدین تاپیک زدین نی نی سایتی ها خیلی عجیب غریبن اینجا مطبه یا بیمارستان🤔

ینی شما بیشتر از من میدونین چی به صلاح بچمه؟ اینجا یه شهر کوچیکه این وقت شب هیچ خری نیست تو بیمارستان به دادم برسه هر دفعه نصف شب تب کرده رفتیم با یه شیاف برگشتیم تاپیک زدم که اگه کسی راهکارای قدیمی و سنتی بلده بهم بگه

وای درک میکنم دوقلو خیلی سخته من جاریم وخواهر شوهرم دوقلو دارن عزیزم خدا حفظشون کنه برات😘🥰

مممنونم گلم خدا نور چشمیای شمارم حفظ، کنه 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده