2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه تون از تب میسو 

بچتون از تب میسوزه بعد اومدین تاپیک زدین

نی نی سایتی ها خیلی عجیب غریبن

اینجا مطبه یا بیمارستان🤔

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ابجی من یکهفته درگیره دوباره دکتر رفته ولی قطع نمیشه امشب ما خیلی ترسیدیم مشکل دیگه ای ر داشته باشه ...

نترسین همین ویروسه پسرم از بس تبش شدید بود چشاش همه خون افتاد هزیون میگفت ،نمیتونست درست حرف بزنه

لعنتی بد مریضیه 

بچه های منم شدیددددد مریض شدن و تب دارن با سرفه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

دختر من الان ۳روزه تب سدید همه راهام رفتم قطع نمیشه هم شیاف بروفن استامینوفن ولی خوب پاشویه باید با هر کدوم از اینا باشه این ویروس خیلی  ناجوره دختر من که فقط ببهوش از تب هیچی ام نمیخوره غیر از داروهاش

ابجی من یکهفته درگیره دوباره دکتر رفته ولی قطع نمیشه امشب ما خیلی ترسیدیم مشکل دیگه ای ر داشته باشه ...

نه عزیزم نگران نباش

الان من خودمو بچه هامو کللللل فامیل درگیر این ویروسن

فقط دکتر خوب بره و تحت نظر باشه

خیلی ویروس سنگین و واگیر داریه

به سختی خوب میشه

بدتر از کروناست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نترسین همین ویروسه پسرم از بس تبش شدید بود چشاش همه خون افتاد هزیون میگفت ،نمیتونست درست حرف بزنه ل ...

اره واقعا حالا دختر من یه شب تب ملایم کرد بردم دکتر دارو دادم خوب شد ولی ابجیم یک هفته درگیرتبیم دو روزم بود خوب بود دوباره امشب تب کرده

آخی عزیزم پسر منم پریشب تب داشت وایسادم تا صبح بردمش دکتر تبش روی ۴۰ بود بخدا شیاف اینا زدن یکم بهتر شد این ویروس جدیده خیلی بده

الان یکم بهتره ولی قبلن تب می‌کرد یه آمپول هست تا میزنن فوری تبش قطع میشد ولی این دفعه به دکتر گفتم گفت آمپول لازم نیست

بنظرم ببرش گناه داره

لایک نکنید عشقا ممنون❤️

پسر منم از دیروز تب بیسار بالایی داره دیگه با شیاف و پروفن پایین نیومد صب ساعت ۵بردم بیمارستان اورژانس اطفال، خپدم تنها اژانس گرفتم رفتیم دکتر نکرد یه سرم بده گفت همون شیاف استامینوفن۱۲۵دوتا بزار، باشربت پروفن،  گف ویروسیه هنوزم تب بالایی داره طلفکم 

پاشویشم میکنم اب نمک، چند قطره شربت پروفن میریزم تو اب 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده