2777
2789
عنوان

تقویت کردن پسر بچه سه سال و نیمه

11830 بازدید | 12 پست
سلام دوستان پسر من سه سال و سه ماهشه ! این زمستون همش مریض بود و سرما خورده
مرتب شبا تب داشته و به فاصله هر دو سه هفته بردمش دکتر و دگزا و شربت ایپو پروفن و این داستانا!
چیکار کنم که بنیش قوی بشه و کمتر مریض بشه !
شربت تقویتی شما چی میدید به بچه هاتون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در طول روز بهش اب میوه طبیعیه حتما بده

اب پرتغال رو با اب لیمو شیرین و نارنگی بگیر قاطی کن بده بخوره

اینقدر هم به بچه هاتون الکی دارو ندین وقتی طبیعی هست چرا قرص جوشان یا قرص میتامین سی!!
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
در کنار چیزای طبیعی خوبه که شربت تقویت کننده هم بخورن به نظر من مادر جون با این همه آلودگی و هزار ویک رقم ویروسای جور واجور حتما باید در کنار تغذیه خوب شربتای مکمل هم باشه به نظر من
شوالیه و پرنسس مامان , دوستون دارم

با سلام

قرص جوشان مولتی ویتامین کودکان آرگوسول یک مولتی ویتامین کامل و غنی برای کودکان، محصولی از شرکت ایرانی کیمیا کالای رازی است. این قرص مناسب برای کودکان بین 4 تا 14 است. طعم این محصول بسیار دلپذیر بوده و کودک را تشویق به خوردن آن می کند. با مصرف قرص جوشان مولتی ویتامین کودکان آرگوسول از کم خونی در کودکان جلوگیری می شود، سیستم ایمنی تقویت می شود و موجب سلامت پوست، مو و ناخن و افزایش انرژی و نشاط کودکان می شود.