aaiilliinn مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 21 عنوان پرستاری یا علوم تغذیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 20358 بازدید | 47 پست دوستان لطفاً با دلیل نظرتونو بگید.اگه هم خودتون یا اطرافیانتون تو هر کدوم از این رشته ها تحصیل کردین تجربیاتتون و نکات مثبت و منفیشو بگید 1401/07/25 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_بزرگ_ عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2880 علوم تغذیه آخرش بیکار میشی پرستار هم اگه میتونی زندگیتو فداش کنی خب کار میکنی
_زلـ؋ـا عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 838 تغذیه مدت تحصیلش ۴ساله با کارشناسی مطب زدن سخته باید ادامه بدی
aaiilliinn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 21 بله شغل سختیه ولی اگر علاقه داشته باشی و درامدش برات مهم باشه خیلس بهتر از علوم تغذیه هست با توجه به این سختی از شغلشون راضین؟و اینکه متأهلن یا مجرد؟چون معمولا متاهلا بهشون سخت میگذره..
مائدههههه۷۵ عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 2355 کارشناس و متخصص تقریبا یه کار انجام میدن مردمم توجه زیادی رو مدرک تحصیلی ندارن.شما از چه لحاظ میگید؟ دکترای تغذیه با کارشناسی تغذیه یکیه؟ قطعا فرق دارهراجع به این رشته شنیدم که ادامه بدی بهتره پرستاری، هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست🤍
aaiilliinn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 21 تغذیه مدت تحصیلش ۴ساله با کارشناسی مطب زدن سخته باید ادامه بدی با کارشناسیم خیلیا زدن درواقع اکثرشون کارشناسین ولی خب مطب به چه درد میخوره وقتی مراجعه کننده نباشه😑
daryabanoo95 عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2226 با توجه به این سختی از شغلشون راضین؟و اینکه متأهلن یا مجرد؟چون معمولا متاهلا بهشون سخت میگذره.. آره متاهله سالهاست این شغلو داره و راضیه دیگه عادی شده براش
aaiilliinn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 21 علوم تغذیه آینده نداره پرستارم زندگی نداره نظرتون چیه بشینیم خونه در و دیوار و نگاه کنیم؟:)دارین راجع به دوتا رشته تاپ صحبت میکنیدا.زندگی همینه دیگه..
snowflakesss عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 8935 نظرتون چیه بشینیم خونه در و دیوار و نگاه کنیم؟:)دارین راجع به دوتا رشته تاپ صحبت میکنیدا.زندگی همینه ... علوم تغذیه کجاش تاپه؟ هر رشته ای سختی خودشو داره و شما باید قبل انتخاب همه جوانب و بررسی کنین و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁
aaiilliinn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 21 علوم تغذیه آخرش بیکار میشی پرستار هم اگه میتونی زندگیتو فداش کنی خب کار میکنی چرا فدا؟😑شیفتای موظفی اونقدرام زیاد نیست.مگر اینکه اضافه کار برن یا دوجا کار کنن
رویای_بزرگ_ عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2880 نظرتون چیه بشینیم خونه در و دیوار و نگاه کنیم؟:)دارین راجع به دوتا رشته تاپ صحبت میکنیدا.زندگی همینه ... تاپ؟؟؟؟؟؟ نه بهم بگو تاپ؟؟؟؟؟؟ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️
a_kind_girl عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 18222 نظرتون چیه بشینیم خونه در و دیوار و نگاه کنیم؟:)دارین راجع به دوتا رشته تاپ صحبت میکنیدا.زندگی همینه ... علوم تغذیه تاپه؟ 🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋 https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
aaiilliinn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 21 علوم تغذیه کجاش تاپه؟ هر رشته ای سختی خودشو داره و شما باید قبل انتخاب همه جوانب و بررسی کنین اگه در جریان سختی قبول شدن تو این رشته ها باشین متوجه میشین تاپ هستن یا نه.خودتونم کنکوری بودین امسال؟🤔
aaiilliinn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 21 تاپ؟؟؟؟؟؟ نه بهم بگو تاپ؟؟؟؟؟؟ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ پس چی؟😐
snowflakesss عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 8935 اگه در جریان سختی قبول شدن تو این رشته ها باشین متوجه میشین تاپ هستن یا نه.خودتونم کنکوری بودین امسا ... من دانشجوی یه رشته ی تاپ تو یه دانشگاه خیلی خوب هستم چن ساله هم کار مشاوره انجام میدم و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁
aaiilliinn مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 21 من دانشجوی یه رشته ی تاپ تو یه دانشگاه خیلی خوب هستم چن ساله هم کار مشاوره انجام میدم چه رشته ای؟تجربی هستین؟