مامان جونا من دخترم 5سالشه توی خونه حوصله اش سر میره
نمیشه که همش ببرمش بیرون
اهل تنهایی بازی کردن نیس که مثلا بره با اسباب بازیهاش بازی کنه
یا پای شبکه پویاست یا از من میخاد باهاش بازی کنم
شماها بگین بچه هاتون چجوری اوقاتو سپری میکنن سرگرمی هاشون چیه میخام از شماها یاد بگیرم
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
پسر من اصلا به من کاری نداره...قبل زایمان من هم مینشستم باهاش نقاشی میکشیدم...خیلی کتاب و شعر میخوندیم..خمیربازی...بادبادک بازی...الان دیگه نمیرسم...میگم خودش هم دیگه انتظاری از من نداره..یه جوری سر خودشو گرم میکنه...امشب هم با باباش میره استخر
خانوما ولی یه نصیحت از من بهتون تبلت و موبایل ندید دس بچه ها مخصوصا بازی هایی که میکنن حتما نظارت داسته باشید این بازی های جنگی یا یکم خشن روح و روان بچه رو بهم میزنه
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پسرم خیلی وابسته موبایل بود یاد هم گرفته بود از بازار هر روز یه بازی جدید دانلود کنه و بازی کنه از وقتی ازش گرفتم خیلی بهتر شده اخلاقش خوشحال نباشید سرشون به اینا بنده آرومن
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
من تو گوشیم بازی خشن ندارم..نهایت خشونت انگری برده...بیشتر نقاشی و پو و اینجورچیزا بازی میکنه..یه سری با گوشی خواهرم بازی بزن بزن انجام داد..بچه ام تا مدتی تو هنگ بود....معلوم بود بازی روش اثر گذاشته دیگه نذاشتیم اون بازی رو انجام بده
نه بابا من کلی برنامه دارم واسه لباساش قربونش بزم .فقط مشکلم اینه که اطرافیانم هیچکی مثل خودم عجول نیس البته یکم از لباس های پسرم هم هست سر همی بوده دخترونه پسرونه نداشته یا اصلا دخترونه هس اونا رو هم دارم