2777
2789
مامان جونا من دخترم 5سالشه توی خونه حوصله اش سر میره نمیشه که همش ببرمش بیرون اهل تنهایی بازی کردن نیس که مثلا بره با اسباب بازیهاش بازی کنه یا پای شبکه پویاست یا از من میخاد باهاش بازی کنم شماها بگین بچه هاتون چجوری اوقاتو سپری میکنن سرگرمی هاشون چیه میخام از شماها یاد بگیرم
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
وای عسل بانو حرف دل منو زدی دیگه کم کم دارم دیوونه میشم
خدا جونم سلامتی همه اعضای خانواده ام...سلامتی همسرم و تمام زندگیم دخترم و توراهیم پسرم...ایشاالله به سلامتی در آغوشش بگیرم و برای هردوشون مادری کنم...محتاج دعا دوستان هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خاله من ک اخر رفت ی تلوزیون خرید تو اتاقش گذاشت کلا کارتون میبینه و ام بی سی و پویا
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دختر من اصا حوصلش سر نمیره چون هروز یجای خونه رو کشف میکنه ک نابود کنه.کلا درحال بازی کردن با وسایل خونه س.خونمون مث بازار شام میمونه
خدا جونم مراقب دیانا و اتنای نازم باش.عاشقتم خدای مهربونم
طفلی بچه ها حوصله شون سز میره من پسرم رو میبرم تو حموم با اسباب بازی هاش و و اینا کلی کف بازی و شیطونی میکنه یساعتی سرش گرمه
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
پسر من با اسباب بازیاش خوب بازی میکنه...میره دفتر نقاشی و مدادرنگیاشو میاره نقاشی میکشه..کارتون میبینه..گاهی با گوشیم بازی میکنه..من یه نوزاد دارم وقت نمیکنم زیاد بهش برسم و باهاش بازی کنم..گاهی کتاب میخونم و کمی هم بازیهایی که دوست داره باهاش انجام میدم..سه سال و نیمشه...طفلی زیاد بهم کاری ندار
شبکه پویا هم که یسره هست دیگه
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
حوصله کنم یسر صبح ها میشینم باهاش نقاشی میکشم یا باهاش خمیر بازی میکنم .خیلی وقتا خودش میره اسباب بازی های پشمالوش زو میازه بازی میکنه
دختر منم سه سال و نیمشه سونیا باورت نمیشه وقتی هم میخواد نقاشی بکشه میگه بیا پیشم بشین من تنهام بخدا باهاشم بازی میکنما ولی باز دیگه آدم که همش نمیتونه باهاشون بازی کنه دلمم بحالش میسوزه....هیچ کسم اینجا نداریم منم یه تو راهی دارم کلا دیگه قاطی کردم از دستش
خدا جونم سلامتی همه اعضای خانواده ام...سلامتی همسرم و تمام زندگیم دخترم و توراهیم پسرم...ایشاالله به سلامتی در آغوشش بگیرم و برای هردوشون مادری کنم...محتاج دعا دوستان هستم
سونیا حون خوبی؟! نبنی کل ات چطوره؟! منو یادته
من شاید روزی دو یا سه ساعت تو زمان های مختلف باهاش بازی کنم مامان بازی بچه بازی اصلا هر بازی که به ذهنش برسه نقاشی بکشم یه بازی هاییم به ذهنش میرسه .... خو خسته میشم منم
2810