2777
2789
عنوان

خانومایی که همراه سزارین عمل...

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 29 پست
میشه عزیزم الان خیلی از پرشکا دارن انجام میدن

دکتر زنان میتونه؟

هنوز باهاش حرف نزدم ببینم انجام میده یا نه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
هیچکی سر زایمانش این عمل رو انجام که نمیده

شنیدم بعضی ها انجام دادن

خواستم ببینم اینجا کسی تجربه داشته

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
میشه بگین دردش چجوری من خیلی استرس دارم 

خب روز اول بلند شدنت مصیبت کبری هست

بعد هرچقدر که بتونی زود به زود بلند بشی و راه بری دردت کمتر میشه

اما من خودم تا ۶۰ روز خون ریزی دارم همیشه

2804
بله عزیزم من مشهدم دکتر سر زایمان انجام میده تهران دکتر سعیده هاشمی انجام میده کارشم عالیه

شما خودت انجام دادی؟

چرا خوبه که یبار بی هوش میشی این‌کارارم میکنن برات راحت یبار درد بکش و تامام

عمل سنگینی هس پزشک ها این ریسک رو نمیکنن مگر اینکه پولکی باشن و مهم نباشه بعدش پزشک زنان که نمیکنه

من مامو پلاستی داشتم تخت کناریم آبدو 

وای نگم چطور درد داشت گن مخصوص هم میبندن یعنی ثشنگ آش و لاش اونوقت با زایمان و یه نوزاد چطور میشه

مراقبت‌های مثل سزارین هست یا مراقبت بیشتری میخواد؟

2805
عمل سنگینی هس پزشک ها این ریسک رو نمیکنن مگر اینکه پولکی باشن و مهم نباشه بعدش پزشک زنان که نمیکنه ...

ییی ترسیدم که

2801