2777
2789
عنوان

گوشت گراز سوالی دارم؟؟؟🤔

11132 بازدید | 18 پست

رفتم قصابی گفتم گوشت شتر دارین؟ گفت بله  گفتم گرمه؟ گفت اره  گفتم گوشت شتر گرمتره یا گوشت پرندگان؟  گفت شتر  بعدم گفت از گوشت شتر گرمتر هم میخوای گراز  گفتم مگه حرام نیست گفت بدارش یخ بزنه بیار بیرون میشه حلال  حالا من فواید و مصرات گوشت گراز رو صرف نطر از حرام بودنش تونت خوندم  همه چیش رو عالی نوشته روعن امگا۳   اهان  منبع روی  منیزیم  یلنیوم و....... ولی فقط نوشته بود کرم داره و این کرم منتقل میشه ؟ خواستم ببینم کسی مصرف میکنه یا خبر داره از مسرات و فایده هاش 

گوشت خوک هم کرم داره و وارد بدن میشه

بخاطر همینه حرامه

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو رو خدا این چیزا رو نخورین کم بیماری نداریم😑🤢

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

اون گوشت گراز پرورش شده رو میگن نه اونیکه تو جنگل وجود داره

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
بیشتر ببینید
آره  پس اینهنه فایده که داره چیه  تو نت نوشته

همه اون فوایدی که داره درقبال همون کرمی که داره،هیچِ درواقع

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

نه تو رو خدا این چیزا رو نخورین کم بیماری نداریم😑🤢

والا تونت نوشته بود یه گزارش یه خبرنگار رفته بود بیابون دیده بود اتیش روشنه دارن کباب میخورن میگفتن از بس گرونه گراز شکار میکنم ۷۰ کیلو هستن و گفتن چون گوشت گرونه میکشیم تا چندماهم داریم  و مشتری پر و پا قرص گوشتمون هم رستورانها هستن میخرن ازمون کیلو ۵۰

والا تونت نوشته بود یه گزارش یه خبرنگار رفته بود بیابون دیده بود اتیش روشنه دارن کباب میخورن میگفتن ...

خدا لعنتشون کنه برای همین چیزاست رستوران رفتنی سعی میکنم گوشت نباشه تو غذا

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

واقعا چجوری میتونین بخورین. من یه گوسفند رو جلو چشمام بکشن موقع خوردنش همش اون صحنه میاد جلوم نمیتونم بخورم بعد گوشت گراز میخوای بخری نکن تروخدا😵😵

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید