2777
2789
عنوان

تولد دخترم بود، فک کنم جاریم قهر کرد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7597 بازدید | 71 پست

من هنوز جاری ندارم ولی یکی از برهدرشوهرام وقای بهش دخترمعرفی میکنن بامن مقایسش میکنه😂

متدرشوعرم میگفت یه دختری رو معرفی کرده بودن که این بره ببینه بعد برادرشوهرم پرسیده درحده فلانی(یعنی من)هست یا کمتره؟

بعد یه دختری خاطرشو میخواستهتو محل کار بعد بهش پیشنهادداده باهم آشنابشیم بعددرجواب دختره  این به دختره گفته نه من رل دارم بعدا به پدرشوهرم تعریف میکرده گفته آخه قیافش از زن داداشم کمتربودعمرا میرفتم جلو

خدایی ازالان خودش بازی رو شروع کرده پس فردا منو بازنش جنگ میده من میدونم😂😂😂

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
وای چه لحظه جذابی منم یکی از این جاریا دارم بزرگتره ازم خیلی حسوده یعنی هرچی بگم کم گفتم با اینکه سط ...

خیلی جذاب😁 ولی با اینکه همه ی فامیل خیلی اذیتم کردن موقع ازدواج بازم موقع هدیه همسرم خجالت کشیدم که شاید کسی دلش بشکنه،🫤انشالا موقعیتش پیش بیاد براتون، ولی ایشون منو خیلی اذیت می کردن غیر مستقیم و مستقیم، اصلا من افسردگی گرفتم از دست کارهاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زود رفتن استقبال که😁

بخدا من بازنش دوست هم باشم مطمئنم سرهر مراسم میگه فلان کنیا فلانو بپوشیا از زن فلان داداشم کم نباشی تا باهم‌دشمن شیم

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
خیلی جذاب😁 ولی با اینکه همه ی فامیل خیلی اذیتم کردن موقع ازدواج بازم موقع هدیه همسرم خجالت کشی ...

عزییییزم❤️مبارکتون باشه و به شادی و دل خوش استفاده کنید❤️ منم همینطورم این جاری منم بارها و بارها با حرفاش و کاراش دلمو شکونده ولی من اصلا دلم نمیاد حرفی بزنم یا کاری بکنم که دلش بشکنه اما از دستش خیلی ناراحتم نمیدونم چجوری بعضیا انقدر دلشون سیاهه واقعا💔

روانشناس ایرانی که بتونه این مسأله رو حل کنه سخت پیدا میشه دکتر چاوشی گزینه خوبیه ولی اگه اون هم نتونست کاری بکنه من دکتر آزیتا ساعیان و پیشنهاد میکنم ایران نیست آمریکاست.من پای صحبت خیلیا نشستم ولی ساعیان به مراتب یک سر و گردن از همه بالاتره.

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
روانشناس ایرانی که بتونه این مسأله رو حل کنه سخت پیدا میشه دکتر چاوشی گزینه خوبیه ولی اگه اون هم نتو ...

چند ماه با چاووشی رفتم فایده نداشت، ازیتا ساعیان رو می شناسم ، ممنونم

چند ماه با چاووشی رفتم فایده نداشت، ازیتا ساعیان رو می شناسم ، ممنونم

برا من ساعیان دردمو دوا کرد وقتی که بین رفتن و موندن مونده بودم. و پای تصمیم هم موندم و عواقبشو دادم ولی حالا میبینم بهترین تصمیم بود که در سخترین لحظه زندگیم گرفته شد. امیدوارم تو هم بتونی از پس این بحران بر بیای. 

منم بعد طلاقم یکی پیدا شد محل کارم دست راست شرکت بود آقا یک دل نه صد دل به من داد حالا طرف مجرد من مطلقه با یه بچه. اوایل جدی نگرفتم گفتم محل نمیدم از رو می‌ره ولی یه خواجه حافظ شیرازی نمیدونه تو دلش چه خبره. میبینب زندگی همون خیلی جاها مثل همه. ولی من تصمیم گرفتم پا رو دلم بزارم و برای این هم باز از روانشناس کمک گرفتم گفتند فعلا خودتو درگیر هیچ مردی نکن ولو کسی که عقل و هوشش و از دست داده. راست هم میگن. من که فقط فاصله رو باهاش زیاد میکنم تا کمتر ارتباط داشته باشیم هر چند سخته تو یه محیط کار باشی و طرف هی آه بکشه جلوت. 

راستی منم مثل خودت مهندسم. تشتبهاتمون زیاده البته زندگیا بهم شبیه هست تفاوت ادما در اینه که سر دو راهی ها بهترین تصمیم بگیرند

برا من ساعیان دردمو دوا کرد وقتی که بین رفتن و موندن مونده بودم. و پای تصمیم هم موندم و عواقبشو دادم ...

انشالا که بهترین تصمیم رو بگیری، واقعا کار سختیه، مخصوصا وقتی خود آدم هم به اون فرده تمایلی داشته باشه

انشالا که بهترین تصمیم رو بگیری، واقعا کار سختیه، مخصوصا وقتی خود آدم هم به اون فرده تمایلی داش ...

مونا چه خبرا؟ فکرم پیش تو مونده بدبختی خودم یادم رفته