2777
2789
عنوان

تولد دخترم بود، فک کنم جاریم قهر کرد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7597 بازدید | 71 پست

میگم یعنی واقعا اینقدر تابلو حسود بازی در میارن یا آدم الکی فکر میکنه اخه من از مدل آدم همش نه بابا بی منظور بارهای اول البته بعد دیگه واقعا چیزی باشه متوجه میشم . من مجردم جاری ندارم رفتارهای بقیه منظورمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل جاری کوچک منه قبلاً که خونمون و عوض کردیم و همه وسایل هاشو نو کردیم برای دخترم تولد گرفتم اومد ی ...

خیلی ضایع هست رفتارشون، جاریمم یه نگاهی به لباس و موهام کرد، می خواستم بگم نکنه تویع داشتی همیشه عین روز بعد از زایمان ترکیده و با اضافه وزن باشم؟ آخه من خیلی زایمانم سخت بود این جاریمم وقتی برای دیدنم اومد خونمون در حد یه عروسی آرایش کرده بود و لباس پوشیده بود همشم اصرار داشت با من که لباس توخونگی تنم بود و چشمام از زور گریه باز نمیشد و گردنم روگردن بند طبی بسته بودم عکس بگیره که بتونه به بقیه هم نشون بده

جوووووووون بابا😍🤣بااینکارشوهرت جاری که هیچی بقیه ی خانواده ی شوهرت هم تیرخوردن🤣🤣🤣🤣

ولی هیچ کدوم انقدر تابلوبازی درنیاوردن، از اولم تو شوک بود ما تولد رو توی اون باغ گرفتیم😁 

تیر آخر  و همسرم زد، و بعد از کادوی دخترم به انگشتر گرون قیمت هم به من هدیه داد و جلوی جمع ازم ...

وای چه لحظه جذابی منم یکی از این جاریا دارم بزرگتره ازم خیلی حسوده یعنی هرچی بگم کم گفتم با اینکه سطح زندگی خودش از ما بالاتره ولی به کوچیکترین چیزام حسادت میکنه اصلا بدجنس نیستما ولی همیشه دلم میخواد یه بار اینطوری حالش گرفته شه🤣

یکی از فانتزیام اینه که شوهرم یهو وسط جمع سورپرایزم کنه با یه انگشتر🤣الان تو یکی از فانتزیای منو زن ...

خدایا😁 اصلا بیا برای شما😍😁 ولی همسر منم بلد نبودن ، کم کم یاد گرفتن، جاریمم از همین بلد نبودن همسرم سو استفاده می کرد و تیکه می نداخت به من که فلانی که همزمان با من عروسی کرده بودن شوهرش این کارو براش کرده، اون کارو براش کرده

اووف منکه هیچوقت تولدا ومناسبتارو بااین مدل ادما جشن نمیگیرم 

این مناسبتا برا شادی وساختن یه روز خوب وخاطره ی قشنگه ارزششو نداره با مهمونیای شلوغ که از نوع جاریتم توش باشن خراب شه 

ولی هیچ کدوم انقدر تابلوبازی درنیاوردن، از اولم تو شوک بود ما تولد رو توی اون باغ گرفتیم😁 

حالا چی میشه یه عکس از لباست بدی😁خیلی دلم خواست ببینم چجوری بودی که ترکیده جارو خانوم😂

چهرتو کات کن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
خیلی ضایع هست رفتارشون، جاریمم یه نگاهی به لباس و موهام کرد، می خواستم بگم نکنه تویع داشتی همیش ...

عزیزم💔💔شما رو انقد عذاب میده خدا میدونه خودش چقد در عذابه از بدجنسی خودش

خیلی ضایع هست رفتارشون، جاریمم یه نگاهی به لباس و موهام کرد، می خواستم بگم نکنه تویع داشتی همیش ...

ببین من وقتی جاری م عروسی ککزد و جهیزیه گرفت ما وضع مالی خوبی نداشتیم مبل و تخت نداشتیم خونمون هم کوچک بود اینا جهیزیه روچیدن بعد کرونا اومد عروسی عقب افتاد من اصلا جهیزیه اینو ندیده بودم تو چند ماه وضع ما خوب شد ما وسیله خونه گرفتیم خونه بزرگ گرفتیم برای دخترم تولد گرفتیم اومد یه گوشه نشست هیچی نگفت داشت سکته می کرد

میگم یعنی واقعا اینقدر تابلو حسود بازی در میارن یا آدم الکی فکر میکنه اخه من از مدل آدم همش نه بابا ...

منم اکر قبلا بود می گفتم ممکنه از شوهرش ناراحت بوده ولی اران بعد از ۶سال می شناسمش، اصلا دیر اومدنش هم برای این بود مه همگ کرده بود ما جشن رو توی اون باغ گرفتیم😁

ببین من وقتی جاری م عروسی ککزد و جهیزیه گرفت ما وضع مالی خوبی نداشتیم مبل و تخت نداشتیم خونمون هم کو ...

خدا رو شکر، مبارک باشه براتون، دارایی بقیه که چیزی از دارایی ما کم نمی کنه، نمی دونم واقعا چرا اینجوری برخورد می کنن

2810