2777
2789
عنوان

خرید طلا برای دختر ۴ ساله

314 بازدید | 29 پست

سلام عشقیا 

من واسه دخترم میخوام گوشواره بخرم کجا برم خوبه ؟بازار تهران برم بنظرتون؟ 

چه مدلی مناسبه بنظرتون

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر ي گشواره تا بازار بري؟

نزديكتربن طلافروشي برو بخر

هرچي خودش دلس خواست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
با طلا برای کودک مخالفم . همچنین سوراخ کردن گوش

عزیزم منم مثل شما کاملا مخالف بودم ولی از ۱۰ روز پیش خودش اعلام امادگی کرد و گفت میخوام و خداروشکر اصلا اذیت نشد 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 
دست دو بخر

واسه بچست دلم با طلای دست دوم نیست چون برای استفاده میخوام 

عزیزم منم مثل شما کاملا مخالف بودم ولی از ۱۰ روز پیش خودش اعلام امادگی کرد و گفت میخوام و خداروشکر ا ...

یه گوشواره کوچولو و حلفه ایی بخر که باهاش راحت باشه اذیت نشه خصوصا موقع خواب 

با طلا برای کودک مخالفم . همچنین سوراخ کردن گوش

منم مخالف بودم خوشم نمیومد گوششو سوراخ نکردم. الان پنج سالشع همش میگه چرا گوشمو سوراخ نکردی دلم گوشواره میخاد خیلی دوس دارع الانم دلشو ندارم ببرم سوراخ کنم براش😿 الان میگم کاش همون نوزادی سوراخ میکردم 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
عزیزم منم مثل شما کاملا مخالف بودم ولی از ۱۰ روز پیش خودش اعلام امادگی کرد و گفت میخوام و خداروشکر ا ...

اصلا درد نداره سوراخ کردن گوش 

ما تو محله میدیدم یه خانم سوراخ میکنه اونم تو خواب بچه اصلا نمیفهمه .انقدر ماساژش میده ک گرم میشه

واسه اعتماداي الکي تاوان هاي سختي دادیم!🍂
یه گوشواره کوچولو و حلفه ایی بخر که باهاش راحت باشه اذیت نشه خصوصا موقع خواب 

حلقه ای یه جفت داره منتها اندازش کوچیکه پس فقط حلقه مناسبه واسش درسته؟

اصلا درد نداره سوراخ کردن گوش  ما تو محله میدیدم سه خانم سوراخ میکنه اونم تو خواب بچه اصلا نمی ...

من با دستگاه با بی حسی اخ هم  نگفت