2777
2789
عنوان

معده درد در بارداری😭😭😭

25537 بازدید | 25 پست

کسی تجربه داشته؟از معده درد نمیتونم بخابم فقط هم سر دلم و بالای معدم درد میکنه.فاموتیدین خوردم یه چند ساعتی خوب شده بود باز شروع شد.دیگه طاقت ندارم چیکار کنم بنظرتون؟

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.

تحمل ....من ک با داروهم حل نشد تا روز زایمان بود

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
بیشتر ببینید

احتمالا غذایی خوردین که با معده تون سازگار نبوده یا سرد بوده. 

چند ساعت چیزی نخورین و سعی کنید بخوابید. ترجیحا دارو نخورید

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طبیعیه عزیزم

به خاطر بزرگ شدن رحم

به معده فشار میاد

باید وعده های غذاییت رو تعدادش رو بیشتر کنی ولی مقدار غذایی که میخوری کم باشه

تو ماههای اخر درد معده بیشتر هم میشه

همچنین اگه حالت تهوع داری الان

سوزش و ترشح اسبد معده و رفلاکس هم طبیعیه

دقیقا منم اینجور بودم

میخوای دارو بخوری بگو دکترت بده سرخود نخور

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
بیشتر ببینید
تحمل ....من ک با داروهم حل نشد تا روز زایمان بود

از شما کی شروع شد؟

من هفته بیست و هفت هستم همین امروز فقط اینجوری شدم.دیگه واقعا بیشتر از صبر و تحملمه.منتظرم یه ساعت دیگه برم بیمارستان

احتمالا غذایی خوردین که با معده تون سازگار نبوده یا سرد بوده.  چند ساعت چیزی نخورین و سعی کنید ...

آره.دیشب خیلی چیز میز خوردم.ولی هیچ‌وقت اینجوری نمیشدم.معدم تقریبا عادت کرده‌.دیشب نمیدونم چرا اینجوری شد و از درد نمیتونم بخابم.آب هم میخورم دردم میگیره و نفسم بند میاد.تشنمه ولی میترسم اب بخورم😭😭😭

از شما کی شروع شد؟ من هفته بیست و هفت هستم همین امروز فقط اینجوری شدم.دیگه واقعا بیشتر از صبر و تحم ...

ازهمون اول متاسفانه هرچقدم گذشت بدترشد ماه های اخر ریفلاکسم اضافه شد زجر کشیدم فقط تو بارداریم

بیشتر ببینید
احتمالا غذایی خوردین که با معده تون سازگار نبوده یا سرد بوده.  چند ساعت چیزی نخورین و سعی کنید ...

دکتر برام آنتی بیوتیک نوشته هر شش ساعت باید بخورم.یعنی اونم نخوروم؟

میخوای دارو بخوری بگو دکترت بده سرخود نخور

فاموتیدین دکتر بهم داده بود.قبلا یکم سوزش داشتم.الان درد دارم خیلی خیلی زیاد.

طبیعیه عزیزم به خاطر بزرگ شدن رحم به معده فشار میاد باید وعده های غذاییت رو تعدادش رو بیشتر کنی و ...

نه تهوع دارم نه ترش فقط و فقط درد دارم اونم وسط قفسه سینه .پشتمم درد میگیره زیاد.میترسم بچم خدایی نکرده کاریش بشه از دیشب لگداش زیاد شده😢😢

ازهمون اول متاسفانه هرچقدم گذشت بدترشد ماه های اخر ریفلاکسم اضافه شد زجر کشیدم فقط تو بارداریم

من فقط همین دیشب شروع شد.قبلا یکم سوزش داشتم الان واقعا بین قفسه سینه درد میکنه.حتی پشتمم درد میکنه

یعنی مجدد حالت تهوع برمیگرده؟

من ویار بارداری اصلااا نداشتم

هفته سیزدهم بودم فکر کنم که کرونا گرفتم که به گوارشم زد و خونریزی معده شدید کردم

ولی ماههای اخر به خاطر کنترل افزایش وزن

رژیم داشتم و بیشتر سبزیجات و‌میوه جات میخوردم

که واسه معده سمه

اسید معده و رفلاکسم باعث میشد‌ صبح ها یه حالت تهوع خیلییی بد داشته باشم