2777
2789
اااا چرا زود تر نمیگی که درگیر ویروس بودی عریزم بعد مریضی ویروسی پیش میاد این چیزا غدد درد دار اصلا ...

بله قربونت بشم نزدیک یکماه هست دستم بنده ولی دکتر نرفتم از بس دستم به بچم بند بود، ولی دو روز دیگه خوب شدم که دیگه دیروز عصر اینو دیدم ، پیش خودم گفتم اول چکاپ متخصص حلق و گوش برم که اینهارو هم براشون توضیح دادم... گلم بعد از خوب شدن از ویروس چرا باز غده ورم میکنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما هم یدفه حس کردی؟ گلم چه دکتری رفتی؟ گفتن از چیه؟ برای من دیکلوفناک و سیپروفلوکساسین نوشتن

اره خیلی یکدفه.حقیقتش من خودم توی نت زدم ک ممکنه جوش زیر پوستی باشه اما خب تورمش زیاده.از دکتر داروخونه پرسیدم گفت یک دوره داکسی سایکلین بخور اگه ورمش نخابید و خوب نشد برو دکتر غدد

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
عزیزم این غده ها دو سه روز بعد بهبودی ورم میکنن یک ماه طول میکسع کوچیک شه

ممنونم گلم خیلی زحمت کشیدین... الهی همیشه سلامت باشین و موفق.... مرسی برای همه مهربونیت و زحمتت

اره خیلی یکدفه.حقیقتش من خودم توی نت زدم ک ممکنه جوش زیر پوستی باشه اما خب تورمش زیاده.از دکتر داروخ ...

منم دیروز عصر دیدم... هم مریض قبلا بودیم هم با خودم میگم ژیلت یا مام یا اسپری اینا که مدام استفاده میکنم... نمیدونم منم گلم ترسیدم دیگه حالا دارو را ادامه بدیم

منم دیروز عصر دیدم... هم مریض قبلا بودیم هم با خودم میگم ژیلت یا مام یا اسپری اینا که مدام استفاده م ...

اتفاقا منم دو هفته قبل ویروس گرفتم.یعنی بخاطر اونه????

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
اتفاقا منم دو هفته قبل ویروس گرفتم.یعنی بخاطر اونه????

حتما میتونه گلم چون منم دقیقا مریض شدم چند روز بود یکم بهتر شده بودم که یهو ایتطوری شدم... گلم انشاله بیا دعا کنیم هردومون زود خوب بشیم...

استاتر اگه نوره سنتی به زیر بغلت بزنی همیشه تموم عفونت ومریضی سینه ات از بین میره کلا 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
بیشتر ببینید