2777
2789

سلام بچه ها میخوام دوره پاکسازی پوست با مدرک فنی حرفه ای که امکان زدن سالن هم داشته باشه برم، ی مرکز تو اصفهان بهم معرفی کنید که هم هرینه اش منصفانه باشه هم کارشون خوب باشه ممنون میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دیواربگردواینستا،،چقدرهزینه کلی میخای بکنی؟منم میخام یادبگیرم قصدداری بعدکجامشغول بشی!؟

سلام عزیزم ممنون ببین من سه سال قبل اموزش رفتم اما نه حرفه ای و جنوب یکم کار کردم تو سالن دوستم مدرکم عادیه ولی الان چیزی یادم نیس، مدرک حرفه ای میخوام ک خودم سالن بزنم اگرم نتونم چون هزینه ها بالاس حداقل برم جایی درصدی کار کنم 

یا ی صندلی اجاره کنم

سلام عزیزم دیواربگردواینستا،،چقدرهزینه کلی میخای بکنی؟منم میخام یادبگیرم قصدداری بعدکجامشغول بشی!؟

ولی در کل حتما برو چون اول اینکه نسبت به بقبه لاین های ارایشگری با مواد سرطان زا سرکار نداری بیشتر روی صندلی میشینی و نمیخواد دایم روی پاهات باشی کار لذت لخشیه و خودت هم حس خوبی میگیری جدا از اینکه با چ برندی یاد بگیری اول مرکز پوستی ک میری حتما مدرک فنی حرفه ای بده و معتبر باشه بعد خود استاد ها با برندهایی ک کار میکنن بهت برند معرفی میکنن