2777
2789
عنوان

دعا کنید بهوش بیاد بدبخت میشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 25 پست
بچه احتمال اینکه زنده بمونه چقدره چاقو تا آخر رفت تو قلبش  التماس میکنم دعا کنید زنده بمونه

پناه برخدا 

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برین تاکتیک قبل بخونین نمیتوکنم تایپ کنم آره فک کنم زیاده روی کردم تقصیر من آشغال بوده😭😭

خیلی حس بدیه

یه چیزی بخور جون بگیری بعد باتوجه ۷۰ تا یا یه تسبیح حمد برای شفاش بخون 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

آخه داداشام رو من حساسن و کل خانواده بابای بابام خیلی رو من حساسن ودوستم دارن  بعد من هم دق کردم گفتم بریت بزنین تا حقش بیاد دستش نه ایکنه چاقو رو بزننن بخدا پشیمونم غلط کردم اگر اون به هوش نیاد تا فردا من جلو اون میمیرم 

روی تخت افتاده ام در اتاق روم قفل هست حتی موقی ک اومد تو اتاق ومنو زد کسی جرات نکرد بیاد جلو جلوشو بگیره همه درها رو قفل کرد منم فقط جیغ و سرو صدا والتماس میکردم منو نزن تو سرم همه جایی بدم زد سرمو بیشتر زد هلوم داد زمین فک کنم دستم شکسته خیلی زده نه میتونم پاشم ونه میتونم چشامو درست باز کنم فک کنم دارم از هوش میرم

الان سه ساعت ونیم از اتاق عمل اومده بیرون ولی بهوش نیومده خبری هم نشده 

خواهرش پیام داده هر چی فحاشی بود بهم داد کلی حرف بد دهنم قفله هنوز بهوش نیومده چه غلطی بود کردم کاش خودم چندتا کتک میزدم وتمام تلافی میکردم وکار به اینجا نمیکشید