سلام دوستان . خواهش میکنم نظراتتون رو بگین ، به کمکتون نیاز دارم
لطفا کسانی که در زمینه گل ارایی و بادکنک ارایی تجربه دارند راهنمایی کنند .
_چقدر سرمایه اولیه نیاز داره ؟
_هر دیزاین حدودا چقدر درامد(سود) داره؟
_بنظرتون اشباع شده یا هنوز جا واسه پیشرفت داره؟
_بنظرتون اول کار بدون اجاره مغازه ،میشه سفارش گرفت؟
درضمن در حال گذروندن دوره کارآموزی هستم و خیلی علاقه دارم. خیلی نگران گرفتن اولین سفارشم که از کجا سفارش بگیرم . اخه نمونه کاری هم ندارم که بذارم اینستاگرام.
پاسخ سوال اول :
برای شروع و راه اندازی کسب و کار گل آرایی شما حداقل به 150 میلیون تومان پول نیاز داری . مگر این که وارد شاخه گل آرای مجالس بشی که باز هم حداقل 100 میلیون تومن رو در نظر بگیر . چون باید کارت رو تبلیغ کنی . یک مدتی فعالیت کنید . به هر حال این موضوع هزینه بره . ضمن اینکه کلاس گل آرایی هم باید برید که دیگه الان کلاس گل آرایی خوب بخوای بری که مدرک بین المللی گل آریی بهت بدن و بعدا هم بتونید از پشتیبانی هاشون استفاده کنی زیر 20 تومن نیست . اگر خواستی کلاس گل آرایی شرکت کنید . که بی شک آموزشگاه گل آرایی بوی گل که خودم هم آموزش دیدم گزینه اول و آخر شما هست . کارشون محشره .
پاسخ سوال دوم :
هر گل آرایی و تزیین در شغل گل فروشی بین 100 الی 500 درصد سوده . همچی به مهارت و برند شدن شما وابسته هست . اوایل کار حداقل 50 درصد میتونید سود دریافت کنید .
پاسخ سوال سوم :
سلام ، بله شما باید یک صفحه اینستاگرام قدرتمند ایجاد کنید . در این زمینه مهندس آرمان سفیدی ، مدیریت آموزشگاه گل آرایی بوی گل به بنده بسیار کمک کردند . اگر واقعا دنبال حضور در این رشته زیبا و پرسود هستی . حتما باید یک کوچینگ کسب و کار گل آرایی یا مشاور گل آرایی کنار خودت داشته باشی . در غیر این صورت نمیتونی پیشرفت خاصی داشته باشی
پاسخ سول چهارم :
درضمن در حال گذروندن دوره کارآموزی هستم و خیلی علاقه دارم. خیلی نگران گرفتن اولین سفارشم که از کجا سفارش بگیرم . اخه نمونه کاری هم ندارم که بذارم اینستاگرام.
ببین عزیز دلم کارآموزی هیچوقت جای آموزش اصولی رو نمی گیره . چون کارآموزی رو باید پیش استاد تمامی بری . نه گل فروشی که خودش نمیدونه مطلبی که داره ارایه می کنه درست هست یا خیر ! مگر این که پیش یک آموزشگاه گل آرایی معتبر مثل بوی گل رفته باشه . اون هم به نظرم وقتی میشه پیش استاد تمام رفت ! چرا بری پیش گل فروش ! همچنین درباره نمونه کار ... وقتی آموزشگاه گل آرایی بوی گل یا مدرسه گل آرایی بوی گل آموزش دیده باشی . تمامی نمونه کار های چند سال اخیرشون رو کاملا رایگان تقدیمت می کنن . چی از این بهتر ؟! 1000 نمونه کار گل آرایی هم فیلمش رو میدن هم تصاویرش رو ... هر چقدرم ضعیف باشی با دیدن این فیلم ها نامبر 1 ایران میشی شک نکن . من خودم هنوز دارم از پشتیبانی هاشون استفاده می کنم .