2777
2789

توی آزمایش خون 

ldh=603

esr 1h =44

crp= +

alp=362

البته تو آزمایش قبلی که 8 ماه پیش انجام شده هم esr1h=32

alp=369

crp=19 بوده 

میشه لطفا کسی که اطلاعات داره یا پزشکه راهنمایی کنه؟مرسی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونه بخاطر آتورواستاتین باشه

علت بالا رفتن کدوم یکی از فاکتورها میتونه بخاطره آتورواستاتین باشه؟چون تو گوگل خوندم esr رو میتونه برا آتورواستاتین باشه اما ldh خیلی مطالب نگران کننده ای برام اومد همش نوشته بود دور ازجون زبونم لال مربوط به سرطانه و کرونا 

کرونا که ندارن الان مطمئنم 

میتونه بخاطر آتورواستاتین باشه

شما پزشکین گلم ؟ یا مورد مشابه داشتین تو اطرافیانتون ؟

من بیشتر برا ldh که بالاست نگرانم 

چون آنزیم های کبد هم نرمال بود و مشکلی نداشت اما از طرفی alp بالاست خیلی گیج شدم 

شما پزشکین گلم ؟ یا مورد مشابه داشتین تو اطرافیانتون ؟ من بیشتر برا ldh که بالاست نگرانم  چون ...

باید بیشتر بررسی بشه شرحال و معاینه کاملتر

چرا به دکترت نشون نمیدی؟ چرا اینا رو واست نوشته مشکلت چی بود؟

باید بیشتر بررسی بشه شرحال و معاینه کاملتر چرا به دکترت نشون نمیدی؟ چرا اینا رو واست نوشته مشکلت چی ...

پیش یه دکتر نشون دادم اما کلا اعتنا نکرد و کلا دو مین بیشتر وقت نذاشت شایدم کمتر 

تو آزمایشایی که برا چکاپ نوشته بود این ldh مشخص شد یه اسپاسم عضلانی باعث شد آز بدن

یه وقتایی هم بی دلیل کبودی هایی روی دست یا پا و کلا بدن هست که درد نمیکنه و کاملا بی دلیل بوجود میاد تقریبا سایز ناخن دست هستن اما خب تعداشون اینجوریه که مثلا ماهی یدونه ی گاها متغیره از یدونه تا سه چهارتا و بعد حدود یه هفته خود به خود خوب میشن کبودیا

پیش یه دکتر نشون دادم اما کلا اعتنا نکرد و کلا دو مین بیشتر وقت نذاشت شایدم کمتر  تو آزمایشایی ...

درکل چیز خاصیم نیست

حالا اگر خیلی نگرانی به یکی دیگه هم نشون بده ولی منم نظرم اینه که چیز خاصی نیست