2777
2789
عنوان

چرا علیرضا طلیسچی انقدر زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 72 پست
کجا زشته معمولیه😐 من به قیافه ی مثل دکتر جکول شبهای برره می گم زشت

بنظرم هیچ انسانی زشت نیست( تا وقتی که به بقیه آدما،محیط زیست،حیوانات وجامعه آسیبی نزنه)❤

نازگل خرسند نژاد 🥰۲۰ساله و دانشجوی ادبیات نمایشی📚.شمانازی صدام کن📢یاگلی صدا کن😘.
اهان نه جدی گفتم به چشم برادری 😉

باشه 🤣🤣🤣🤣🤣😁😜

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس‌چرا من انقد ازش خوشم میاد خییییییلی جذاب وباکلاسه واقعا به دل میشینه امیدوارم هیچوقت دماغشو عمل نکنه دماغش بهش میاد قشنگه

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
زشت نيست واقعا  و اينكه چجوري به خودتون اجازه ميدين درمورد چهره بقيه اينجوري صحبت كنيد

قضاوت نکن خواهر شایدطرف چاقو بیخ گلوی ایشون گذاشته که اهنگاشو گوش کنه

نازگل خرسند نژاد 🥰۲۰ساله و دانشجوی ادبیات نمایشی📚.شمانازی صدام کن📢یاگلی صدا کن😘.
پس‌چرا من انقد ازش خوشم میاد خییییییلی جذاب وباکلاسه واقعا به دل میشینه امیدوارم هیچوقت دماغشو عمل ن ...

خیلی جنتلمنه

هیچکس زشت نیس . این رفتار هم واقعا مناسب نیست :)

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچت و ببر درمان کن چون ما هرچند بار که پیش این ادم رفتیم جز مهربونی و محبت و روی خوش چیزی ندیدیم انقدرم درباره چهره کسی نظر ندین وقتی نمیدونین توی زندگیش چه جور ادمی هست و شما یک سوم همون که میگین زشتم نمیشین