2777
2789
عنوان

چرا علیرضا طلیسچی انقدر زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 72 پست

خب نشونش نده

چرا باید اگه از چهره کسی خوشمون نمیاد بگیم؟چیزی ک تا حد زیادی دست خودش نیس

یاد بگیریم اگه زشتی و زیبایی دیدیم فقط زیبایی رو بازگو کنیم

السلام علیک یا ابا عبد الله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای مرد خیلی خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
😄😄😄 خدا وکیلی فوق العاده خوشکل بدون عیب و ایراد به چشم برادری 

اره جون خودت

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪

چون قیافه اسم قد هیکل صدا خانواده و ...به صورت طبیعی و انتسابی به آدم داده میشه و کسی حق مسخره کردن نداره 

و همینطور تیپ تحصیلات شغل و .. هم به صورت انتخابیه و جالبه بدونین که بازم به کسی ربطی نداره  

کاربری دست دو نفر 🙌
اره جون خودت

یعنی چی ؟؟؟؟؟ 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

همه ی طلیسچی ها حمله کردن🤣🤣🤣🤣🤣

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪