2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی از دوستام از سایت تایماز استور زیر قیمت بازار خرید

میگف خوبه اما اگر زیاد استفاده کنی درد داره چون لایه برداری میکنه همزمان بعدش هم باید حتما لوسیونی چیزی بزنی پوستت قرمز میشه

جالب بود واقعا کاربردی هست یعنی الکی و تبلیغاتی نبود دیدم واقعا اثر گذاشت

من یکی از دوستام از سایت تایماز استور زیر قیمت بازار خرید میگف خوبه اما اگر زیاد استفاده کنی درد دا ...

آیا واقعا رشد موها رو کتد میکنه؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

من خریدم واقعا خیلی عجیبه قسمتی ک شیو میکنی واقعا موهاش ازبین میره ولی نباید خیلی محکم روی پوست کشید یا زیاد چون لایه برداری میکنه 

من دفعه اول استفاده کردم زیر بغلم پوستش نازک محکم کشیدم بعدش خیلی اذیت شدم تا چند روز بغلام میسوخت و اذیت بودم ولی بعدا یاد گرفتم استفاده اش رو

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من خریدم واقعا خیلی عجیبه قسمتی ک شیو میکنی واقعا موهاش ازبین میره ولی نباید خیلی محکم روی پوست کشید ...

سلام. عزیزم ی سوالی. برای نواحی حساس چن دور دایره وار بکشیم ؟ برا نواحی عادی چطور؟

سلام. عزیزم ی سوالی. برای نواحی حساس چن دور دایره وار بکشیم ؟ برا نواحی عادی چطور؟

بستگی ب ضخامت مو داره نواحی ک مو های نازک داری دوسه دور کافیه ولی نواحی ک موها ضخامت بیشتری دارن مجبوری بیشتر بکشی جانم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
بستگی ب ضخامت مو داره نواحی ک مو های نازک داری دوسه دور کافیه ولی نواحی ک موها ضخامت بیشتری دارن مجب ...

سلام عزیزم ببخشید شما هنوزم استفاده میکنید؟

خوبه؟

موهارو از ریشه میکنه؟چند روزه در میان؟