2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه فامیل🦧

165 بازدید | 12 پست

خوب من درس دارم و مشکلی ندارم از اینکه ازش مراقبت کنم نگید چرا مسئولیت قبول کردی..

خیلی شیطونه و اصلا ی جا بند نمیشه ماشالله 😂😍

الان میخوام برم سر درسم حرف میزنه باهام همش نقاشی میکشه وسط درسو زندگیم میخوام براش کارتون بزارم فقط نزده خودش میرقصه کارتونونی که بد آموزی نداشته باشه معرفی میکنید نگن من یادش دادم😂

کارتون رئيس ایراد نداره براش بزارم؟

زیبایی‌های جهان به‌پیچ وتاب‌ فر موهایِ خرمایي‌اش ولاکِ زردش خلاصه‌میشود ! 💛🐣
وای دلم بچه فامیل خواست

من اصلا خوشم از بچه ها نمیاد ولی چون خیلی زبون میریزه دوسش دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی

نمیدونم چه کارتونی بگم خواهر زاده من یه وارتونی نگاه میکنه اسمش دیانا و روما. مثل اینکه دو تا خواهر و برادرن ازشون فیلم میگرن یه حالت بازیگریه. بجز اون کارتون بچه رئیس اره خوبه فقط سانسور شده بزن

۱)دلم میخواد همش به دوستم زنگ بزنم و حرف بزنی۵) واسه کارایی که کردم و نکردم معذرت خواهی میکنم! :(۶) از ازدست دادن دوستام متنفرم بخاطر همین اگه باهام سرد باشن نگران میشم که من کاری کردم.۷)دلم میخواد با همه گپ و گفت داشته باشم ولی تو جمع های غریبه خیییلی ساکتم۲-۷)درعین حال تو جمعای دوستام خیییلی شلوغم. جوری که بهم میگن بسههه۸)متاسفانه با درون گراها نمیتونم ارتباط بگیرم :( چون اونا از سکوتشون لذت میبرن و من پرحرفممم و دلم میخواد درمورد همه چی با دوستام حرف بزنم. ولیییی آدمای درون گرا رو دوست دارم یه وایب خوبی بهم میدن*آقا چرت گفتم الان یه رفیق دارم که تقریبا درون گراس و خیییلی دوسش دارم😂😍 B*۹)توانایی هام: عروسک بافی، مهارت در زبان انگلیسی و طراحی.۱۰)عاشق ساز زدنم مخصوصا پیانو و ویولن ولی هیچی بلد نیستم =|*رشته ریاضی و فیزیک. من عاشققققِ درس ریاضی ام. و کسی میگه از ریاضی متنفره رو درک نمیکنم. بابا ریاضی که خیلیییی شیرینههه**دوست دارم مهندس کامپیوتر شم.۱۱)به کنکور نزدیکم پس تویی که تا اینجا اومدی لطفا واسه اینکه موفق بشم یه صلوات بفرست دوست جونم :) **یه صلوات دیگه واسه سلامتی مامان جونم میفرستی :)یه عروس هلندی خوشگل و بلا دارم به اسم قندک🙂😍*فکشو نمیکردم اینهمه بشه😂😐
ستاره لارا دانلود کن براش بذار من بچه بودم خودم میدیدم الانم با خواهرزادم میبینم هیچوقت تکراری نمیشه

مرسی از راهنماییت

اخی نمیدونم چه کارتونی بگم خواهر زاده من یه وارتونی نگاه میکنه اسمش دیانا و روما. مثل اینکه دو تا خ ...

اره دیدم چنلشونو تو یتویوب به نظر خودم ارزش محتوایی برای بچه نداره