2777
2789
عنوان

اندومتریوزیا و قرص وروژست و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 9102 بازدید | 50 پست
سلام دوست عزیز منم یه مدته فهمیدم اندو دارم پانزده روزه دارم همین قرص رو مصرف میکنم قرار بود پریود ن ...

برید دکتر قرص بهتون نساخته زود قطعش میکنه داروتونو تغییر میده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیز. شما چسبندگیتون رفع شد؟ طبیعی باردار شدید؟؟

سلام بله طبیعی و ب خواست خدا 

البته دوسال بدون جلوگیری بودم و بعد یهو شد .‌‌ 

اما خیلی دوران بارداری اذیت شدم همش خونریزی کمردرد هماتوم بهتره ادمایی مث ما تحت نظر پزشک باردار بشن 

سلام بله طبیعی و ب خواست خدا  البته دوسال بدون جلوگیری بودم و بعد یهو شد .‌‌  اما خیلی د ...

همین که طبیعی باردار شدید عالیه. تو همه بارداری هماتوم ممکنه پیش بیاد. فقط سمت راست چسبندگی داشتید؟؟ یا چپ هم بود؟؟ شاید با سمت چپ باردار شدید. بعد با ورژست چسبندگی از بین رفت واقعا؟؟ آخه میگن ورژست رو چسبندگی اثر نداره. شما چند وقت مصرف کردید؟؟

همین که طبیعی باردار شدید عالیه. تو همه بارداری هماتوم ممکنه پیش بیاد. فقط سمت راست چسبندگی داشتید؟؟ ...

عزیزم وروژست چیه !!!! 

وروژست منو نابود کرد اصلا بهم نساخت چندین ماه خونریزی داشتم خوب نمیشدم ... 

ببین این تاپیک برای 1401هست ... بابت بلایی ک این قرص سرم آورد دیگ نه دکتر زنان رفتم نه دارو خوردم هیچ ارتباطیم ب باردارشدن نداشت اصلا ... با چسبندگی میشه باردار شد 

عزیزم وروژست چیه !!!!  وروژست منو نابود کرد اصلا بهم نساخت چندین ماه خونریزی داشتم خوب نمیشدم ...

خوب به شما نساخته عزیزم. من ال دی میخوردم دکترم گفت وروژست بخور. ال دیرا قطع کردم به جاش وروژست میخورم. پریود شدم اما سبک بود . الانم خوب شدم. 

خوب به شما نساخته عزیزم. من ال دی میخوردم دکترم گفت وروژست بخور. ال دیرا قطع کردم به جاش وروژست میخو ...

وااااا ... خانم دکترتو عوض کن نسخه اشتباهی داده با وروژست اصلااااا نباید پریود بشی ... 

خوب دکترم را عوض کنم دیگه وروژست نمیده؟؟

سلام عزیز..با مصرف وروژست ممکنه ماه اول پ بشی... و ماه بعد احتمالا در حد لکه بینی و بعد از 3 ماه دیگه پ نمیشی.. وروژست به خیلیا میسازه.. ولی ضدبارداری نیست.. برای درد آندو عالیه و از پیشرفتش جلوگیری میکنه... ولی به استارتر نساخته

سلام عزیز..با مصرف وروژست ممکنه ماه اول پ بشی... و ماه بعد احتمالا در حد لکه بینی و بعد از 3 ماه دیگ ...

فقط از پیشرفت جلوگیری میکنه؟؟ جنبه درمانی نداره؟؟ من الان بسته دومم . لکه بینی دیگه ندارم. درد هم‌ندادم . فقط میخوام چسبندگی هام خوب بشه.

فقط از پیشرفت جلوگیری میکنه؟؟ جنبه درمانی نداره؟؟ من الان بسته دومم . لکه بینی دیگه ندارم. درد هم‌ند ...

عزیزم خیلی بعیده که درمان کنه.. ولی این قرص از درد و خونریزی جلوگیری میکنه و به آدم آرامش میده.. بعضی از چسبندگی ها هم باعث ناباروری نمیشه..

خوب دکترم را عوض کنم دیگه وروژست نمیده؟؟

سلام عزیزم منم دکتر بهم وروژست داده بیست روزه میخورم لکه بیتی دارم شما هم این مسکل را داشتین؟شما هم در طول نصرف این دارو این مسکل را داشتین؟ خود به خود رفع شد یا دارو استفاده کردین ؟