من دارم، ولی این قرص رو مصرف نکردم. اما کلا این داروهای هورمونی ماه اولش بهم میریزه سیکل ماهیانه رو
دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من اندومتریوز پیشرفته داشتم، لاپاراسکوپی کردم و بعدم آی وی اف و باردار شدم
دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
تو بارداری از بین میرم معمولا، ولی چیزی بمونه تو زایمان باز میکنن
سلام دوست عزیز منم یه مدته فهمیدم اندو دارم پانزده روزه دارم همین قرص رو مصرف میکنم قرار بود پریود نشم اما الان حالت دل درد پریودی دارم و لکه بینی دیدم عصرم سونو دارم