2777
2789

سلام دوستان چسبندگی سمت راست دارم مشکوک ب اندومتریوزم وروژست مصرف میکنم قرار بود پریود نشم حالا لکه بینیو کمر درد دارم اونم لکه سیاه و تیره ....

اندومتریوزی کسی هست ؟

من دارم، ولی این قرص رو مصرف نکردم. اما کلا این داروهای هورمونی ماه اولش بهم میریزه سیکل ماهیانه رو

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای بارداری برات مشکل ایجاد نکرد ؟

من اندومتریوز پیشرفته داشتم، لاپاراسکوپی کردم و بعدم آی وی اف و باردار شدم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
هنگام زایمان چسبندگیارم پاکسازی میکنن ؟

تو بارداری از بین میرم معمولا، ولی چیزی بمونه تو زایمان باز میکنن

با مصرف قرص بعد یه مدت ادم به لکه بینی میوفته من ی سری ۳۰ روز لکه بینی داشتم ولی دکترم گفت به هیچ عن ...

سلام دوست عزیز توروخدا جواب بدین منم اندو دارم قراره سونو بدم نمیدونم عمل میخوام یا نه ولی الان ۱۵روزه همین ورژوست میخورم الان لکه بینی دارم تیرس و درد عین پریودی چیکار کنم

دقیقا ب منم همینو گفته

سلام دوست عزیز منم یه مدته فهمیدم اندو دارم پانزده روزه دارم همین قرص رو مصرف میکنم قرار بود پریود نشم اما الان حالت دل درد پریودی دارم و لکه بینی دیدم عصرم سونو دارم