2777
2789

سلام عزیزای دل . دخترم آذر ماه تولد یک سالگیشه  میخواستم بدونم نظر شما در مورد گرفتن یا نگرفتن تولدش چیه ؟ دو دلم جشن بگیرم براش یا نه . ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏💕

الهی آن ده که آن به 🧿🤍مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید 🧿🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه چند وقت قبل رفتم تولد یکسالگی یکی از فامیلا خیلی بچه اذیت بود . تو شلوغی سر و صدا 

الهی آن ده که آن به 🧿🤍مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید 🧿🤍

نمی‌دونم یادش میمونه؟ اصلا براش مهم هست تولد یکسالگی ؟ بعد گفتم تولد بگیرم یا ببرمش آتلیه عکس و کلیپ ؟؟؟؟

من که خودم شوهرم و خانوادم باهم‌گرفتیم همین .

چون کرونا بود .سال قبل . راحت و بی دردسر 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نمی‌دونم یادش میمونه؟ اصلا براش مهم هست تولد یکسالگی ؟ بعد گفتم تولد بگیرم یا ببرمش آتلیه عکس و کلیپ ...

از قبل ببر آتلیه عکس بگیره 

یه کیک کوچیک همین خودتون. 

بچه توی شلوغی اذیت میشه هیچی نمیفهنه

خدایا شکرت😍

اگه بگیری هر سال انتظار دارند!   تازه انتظار دارند هر چی بزرگتر می شه تولد بهتر بگیری! 

ما سال اول خانواده شوهر گفتیم 

سال بعد قرار بود خانواده خودم بگیم بعد خانواده شوهر سر زده بلند شدند آمدند! 😖

بعد از اون انگار مواظب بودند مبادا ما تولد بگیریم و خبرشون نکنیم و بگند به ما بی احترامی کردی  و شوهرمم می رفت تو قیافه که باید فامیلمون دعوت کنی   یعنی زهرمون کردند! 

یا ارحم الراحمین