2777
2789
عنوان

تجربه من از شیدینگ لب

201257 بازدید | 45 پست

سلام دوستان من سه هفته پیش تصمیم گرفتم شیدینگ لب انجام بدم حالام اومدم درمورد تجربم بهتون بگم

من از طریق یه پیج اینستاگرامی با یه سالن زیبایی آشنا شدم کارهای شیدینگش رو دیدم و وقت گرفتم خانومه گفت از یک روز قبل روزی سه تا قرص تبخال لب بخور،چای و کافئین هم نخور و اما نگم براتون از استرسی که داشتم انقدر نگران بودم که ده بار تصمیم گرفتم کنسل کنم میترسیدم لبم مثل لب خانومای سن بالا بشه که فقط خط لب دارن و میترسیدم خیلی پررنگ شه و اونی که میخوام نشه..خلاصه از روز قبلش از استرس داشتم میمردم و شب قبلشم خوب نخوابیدم و با حالی داغون رسیدم اونجا هم خوابم میومد هم حال نداشتم هم نگران بودم اونجا رفتم دیدم دوتا خانوم دیگه هم دارن انجام میدن و یه دختر همسن خودمم اونجا بود گفته بود سه سال پیش همینجا زده و راضیه اون خانومه هم که پیگمنتر بود بسیار آروم و باشخصیت بود و جوری رفتار کرد استرسم پرید اول یه پماد بیحسی زد روی لبمم یه نایلون گذاشت گفت یکساعت باید بمونه صحبتم نباید میکردم بعد از یکساعت رفتم خوابیدم اول رنگ مورد نظرمو نشونش دادم و تاکید کردم خط لب نمیخوام گفت یه خط لب محو و نازک برات میزنم تا فرم لبتو اصلاح کنیم چون لبت حالت داره اما رنگ نداره با دودلی قبول کردم و کار شروع شد از لب بالام شروع کرد اصلا اصلا درد نداشت بعد رسیدیم به گوشه های لب بالا وای خیلی درد داشت بعد رفتیم لب پایین درد داشت مخصوصا قسمت وسطیش،بعد به لب بالام پماد زد کار پایینی که تموم شد رفتیم رو لب بالایی و رو لب پایینی پماد زد واقعا درد داشت و دوبارهم با سرنگ مایع بیحسی تزریق کرد آخراش دیگه جونم داشت درمیومد..گفت تو چون رنگی که میخوای نود هست باید بیشتر از بقیه برات کار کنم و گفت تو چون دردت میگرفت برات بیحسی زیاد زدم برای همین رنگ پذیریت میاد پایینتر بعد هم برام ویتامین ای زد و اومدم بیرون..لبم کمی ورم داشت انگار یکم ژل تزریق کرده باشم و قرمز قرمز بود رنگش و قسمت سخت ماجرا از اینجا به بعدش بود چون حرف زدن و خندیدن و خوردن و نوشیدن بشدت برام سخت بود..روز اول که خونه بودم و لبم جوری ورم کرده بود انگار دو سیسی ژل زدم عین لب اردک دقیقا..بعدم رفتم سرکار وای داغون شدم کار من جوریه که مدام باید حرف بزنم و خیلی اذیت شدم چون لبام درد میگرفت خصوصا لب بالا..خندیدن که هیچی عین عذاب بود برام..تا سه روز بعد باید قرص تبخال میخوردم و تا یک روز هم مایعات داغ و حمام ممنوع...و تند تند با ویتامین آ چشمی و مایع داخل ویتامین ای باید چرب کنم..دو روز بعد اگه اشتباه نکنم پوسته لب پایینیم ریخت و پوسته لب بالامم بعد چهار پنج روز رنگ لبامم هی کمرنگ و کمرنگ شد اولاش وقتی پوسته اولین بار ریخت دیدم فقط خط لبه انقدر حرص خوردم داشتم نابود میشدم ولی بعد به مرور کمرنگ شد و الان خیلی راضیم که انجامش دادم چون رنگش طبیعیه و فرم لبمم اصلاح کرده بصورت کاملا طبیعی..راستی سوزنی هم که استفاده کرد برام نو بود همون موقع بسته ش رو بهم نشون داد بعد بازش کرد..

عکس لبتو بزار ببینم چه رنگیه و خط لبی که میگی چجوریه

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره منم انجام دادم،واقعا درد داره،ولی من ورم لبمو دوس داشتم انگار ژل زده بودم،پماد چشمی کمتر بزنی بهتره،من بعداز سه روز پوستش ریخت،

🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

آره منم انجام دادم،واقعا درد داره،ولی من ورم لبمو دوس داشتم انگار ژل زده بودم،پماد چشمی کمتر بزنی به ...

شلیدینگ چه مدت میمونه؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
بیشتر ببینید