2777
2789
ما چمستان ویلا داریم خیلی راضی هستیم من دوسش دارم ولی از آدم مطمئن بخرید

قیمتاش چند

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرجای مازندران ویلا بخری خوبه.. ولی اگه میخوای امکانات رفاهی بیشتر باشه توی نور یا محموداباد بخر.. نزدیک به چمستانن

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

جاش که خیلی خوبه عالیه اونجا 

اما حتما از آدم مطمان بخرید

پسرخالم ۱۵  سال پیش زمین خریده بود بعد دو سه سال متوجه میشه طرف به چند نفر فروخته بود 

خیلی پیگیر بود انگار یارو آب شده بود رفته بود تو زمین دیگه پیداش نشد هرکاری کرد نتونست درست کنه اخرش بیخیال شد

ادم مطمعن چطوری پیدا کنیم؟

نمیدونم والا ب بنگاه ک اعتباری نیست زیاد پیش این مغازه دارهای محلی برید پرس و جو کنید ما ی سوپر مارکت هست تو محلمون آدم خوبیه معمولا از اون استعلام میگیریم،سمت خودمون هم ی نگهبانی هست گاهی وانس آپ وضعیت آگهی میذاره من میبینم ولی در کل باید حتما برید اداره ثبت استعلام بگیرید

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
نمیدونم والا ب بنگاه ک اعتباری نیست زیاد پیش این مغازه دارهای محلی برید پرس و جو کنید ما ی سوپر مارک ...

ینی اداره ثبت استعلام بگیرم دیگه اوکیه؟؟؟؟اخه میگن به چند نفر میفروشن

هوای انجا توی تابستون چطوره؟

ینی اداره ثبت استعلام بگیرم دیگه اوکیه؟؟؟؟اخه میگن به چند نفر میفروشن هوای انجا توی تابستون چطوره؟

استعلام هاش و بگیری فکر نمیکنم مشکلی باشه دیگه،هوا شرجی ه تابستون ولی نسبت ب بابل و رامسر اینا خیلیییی کمتره،زمستوناش هم عالی ه🤗من عاشق اونجام،ب جنگل و دریا هم نزدیک ه امکاناتش هم خوبه،ما ده دوازده سال اونجاییم مشکلی نبوده ،داستان فقط سر پیدا کردن جای مطمئن ه،اگه خواستی در خواست بده من یکی دو نفر و میشناسم میتونی باهاشون صحبت کنی اونجا

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد