2777
2789

سلام دوستان گلم. من دوستم رفته دکتر بهش برا لاغری .فلوکسیتین 20 و ونوسات داده

منم میخوام بخورم به نظرتون لاغر میشم ؟ کسی امتحان کرده

فلوکسیتسن 20 میدونم برا اعصابم هست. خوب میخوام اعصابمم راحت شه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا من چاق شدم بستگی داره بدنت چطوری واکنش بده

با چی چاق شدی ؟فلوکسیتین ؟اصلا احساس سیری بهت نداد؟

فلوکستین بشدت اعتیاد اوره و قرص شادی بخشه  اصلا سر خود نخوری 

چه جوری برای اشتها میدن؟؟من برای اعصاب دکتر بهم داده بود 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بیشتر ببینید
فلوکستین بشدت اعتیاد اوره و قرص شادی بخشه  اصلا سر خود نخوری  چه جوری برای اشتها میدن؟؟من ...

دوستم دکتر طب سوزنی رفته بهش دادن گفته یکی صب بخور یکی شب .اونم واقعا 14 کیلو تو سه ماه کم کرده البته با سوزنها.من الان دورزه فقط صبحا میخورم ولی اصلا سیر نیستم

فلوکسیتین اشتهارو عملاا صفر میکنه.دکتر به دختر من داده بود من قطع کردم هیچییییییی نمیخورد 

از کی اشتهارو صفر میکنه؟ من الان دو روزه صبحا میخورم تاثیری نداره چند روز طول میکشه تاثیر کنه؟

نح والا ۵ کیلو چاق شدم خسته بی حال ی وضعی 

ای وای فلوکسیتین چند میخوردی ؟ چند تا در روز؟ و کیا میخوردی ؟میشه لطف کنی بگی

دوستم دکتر طب سوزنی رفته بهش دادن گفته یکی صب بخور یکی شب .اونم واقعا 14 کیلو تو سه ماه کم کرده البت ...

عزیزم اشتباه کرده 

برو دکتر تغذیه کمکت کنه کم کردن وزن با شدت بالا خیلی عوارض داره و بدنت اسیب میبینه 

اون دوستت هم یه هو استپ وزنی میکنه 

اصولی با ورزش باید کم کنی نه با قرص

فلوکستین اصلا سر خود نخوری چون قطع کردنش باید تحت نظر باشی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بیشتر ببینید
فلوکسیتین اشتهارو عملاا صفر میکنه.دکتر به دختر من داده بود من قطع کردم هیچییییییی نمیخورد 

میسشه عزیم بگی از کی تاثیر رو اشتها گذاشت و اینکه روزی چند تا میخورد و 10 میخورد یا 20 ؟

عزیزم اشتباه کرده  برو دکتر تغذیه کمکت کنه کم کردن وزن با شدت بالا خیلی عوارض داره و بدنت اسیب ...

میخوام برم دکتر