2777
2789
عنوان

عشقم تو سربازی

269 بازدید | 18 پست

بچه ها میشه یک لحظه خواهش کنم بیاید خیلی حالم بده عشقم چند ماه هست سربازه پنج سال هست باهم این خیلی همدیگر رو دوست داریم وقتی خوبه هیچ آدمی تو دنیا بع خوبی اش پیدا نمیشه ولی وقتی بحث میکنیم همه چیز خراب می‌کنه دیشب من بهش سر و صدا کردم کلی پیام دادم دیگ از دیشب تا حالا هرچی زنگ میزنم جواب نمی‌ده به فرمانده زنگ زدم صداش کرد آمد حرف زدیم حرف نمیزذ باهام گفت به من زنگ نزن کاری ندارم باهات دیگ و... البته اولین بار نیتس قهر میکنیم باهم طولانی 

دیشب قضیه سر این بود ک تلفن زد بهم داشت باهام حرف میزد خیلی خوب بودیم بعد من بهش گفتم برو به خانوادت زنگ بزن بعد بیا آخرش با من حرف بزن گفت نه اولش بعدش گفت باشه رفت تلفنش با اونا طولانی شد من ناراحت شدم گفتم چرا چهل دقیقه با اونا داری حرف میزنی و این چیزا بعدش هم خواهر ش پیام داد بهم ک عشقم نفسم بهمون زنگ زده همیشه فخر برادرش به من میفروشنه منم خیلی اعصابم خورد بود به عشقم گفتم برو بچسب به خواهرت و این چیزا اونم الان قهر کرده میگه کاری به کارت ندارم دیگ البته اولین بارمون نیست اینطوری میشه تو این سال ها من خیلی حالم بده تمام بدنم دزد می‌کنه از اعصابم نمی‌دونم چکار کنم 😔😔😔

اول یه شیرینی بخر باخودت اشتی کن بعد گیر بده ب ملت  ببخشید که خواهرشه وازخونشه :/

اخه من داشتم باهاش حرف میزدم وسط صحبت گفتم برو با اونا حرف بزن بعد بهم زنگ بزن اینقد حرفش با اونا طولانی شد کدبه خودم نتونست زنگ بزنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاربه شما ندارما فق یه داداش دارم اگ‌یروز زنش ب این موضوع حسادت کنه فقطو فقط روز مرگشومیارم جلو و میکشمش😐😐😐😐وااااا چق شماعروسا بدجنسین اخه😐😂خاهرشهههه پاره تنشههه 

اخه من داشتم باهاش حرف میزدم وسط صحبت گفتم برو با اونا حرف بزن بعد بهم زنگ بزن اینقد حرفش با اونا طو ...

رو  خواهرش  حساس  نباش  یا  حداقل نشون  نده.

اون فهمیده  حساسی  کرم  میریزه . 

یه  غذا  یا خوراکی  بردار برو  پادگان  نمیشه؟

.
اون زاهدان هست خدمتش من شیراز خواهرم راهی بزار جلوی پام خیلی داغونم 

اخه  بد گند  زدی  خوشگل  خانم .

به  حرف  بچه  مدرسه ای  های اینجا گوش  نده  که میگن برین  بهش و ..

چند روز صبر کن  .  چند بار  معذرت  خواهی و .. 

کسی  نداری براش  چیزی بفرستی ؟  هزینه  پست  میتونی  بدی ؟ زاهدان  هوا  چطوره 

باز اگه  سرد بود شالی  . چیزی  براش  میفرستادی 

.
اخه  بد گند  زدی  خوشگل  خانم . به  حرف  بچه  مدرسه ای   ...

خیلی زنگ زدم بهش افاقه نمیکنه هرچی خواهش میکنم ازش مهلم نمیزاره البته اولین باری نیست ک قهر طولانی می‌کنه اما این بار دیگ خسته ام طاقت ندارم 

خیلی زنگ زدم بهش افاقه نمیکنه هرچی خواهش میکنم ازش مهلم نمیزاره البته اولین باری نیست ک قهر طولانی م ...

چند  تا موضوعه  

اول  میخوای ادامه  بدی یا  نه  

کلا قهر قهروه   یا  عاصیش  میکنی  

دوری  دلتنگی  و قهر  و بچه  بازی  میاره  

دختر شیرازی  و به  راه دور میدن ؟ بشین  فکر کن اگه  اخر نداره  ولش  کن 

اگه داره  رو  رفتارت  کار کن .

بعدشم  هم  حسادت  کردی  هم رو خانوادش  تحریکش کردی و هم  سربازی   خودش  مکافات  هست  شما  هم  گند ترش  کردی.  اگه  میخوای ادامه  بدی  چاره  ای نداری یا  چند روز  کم  محلی  ببین   یا   سراغ  نگیر  تا  اتیشش بخوابه

.

[QUOTE=255897539]چند  تا موضوعه    اول  میخوای ادامه  بدی یا  نه   کلا قهر قه ...[/QUOTممنونم دلسوزانه جوابم دادی پنج ساله باهم ایم قرار هست بیاددشیراژ زندگی کنیم اگز همه چیز خراب نشه خیلییییی باهم خوبیم خیلی در حقم محبت داره اما وقتی اشتباهی میکنم یا مشکلی پیش میاد قهر طولانی می‌کنه حتی شده یک ماه من باید بعد التماس کنم منت بکشم الان هم اونطوری شده الان نزدیک ده روزه طاقت ندارم خسته شدم دلم میخاد خودکشی کنم زندگی برام غیر قابل تحمل شده 

[QUOTE=255897539]چند  تا موضوعه    اول  میخوای ادامه  بدی یا  نه   ...

بعدا برات  خاطره  میشه .  خیلی  سر به  سرش نذار  

مردا  تهش  همشون یه  پسر بچن که محبت  میخوان .

برای قهرشم باید  خیلی  باهاش حرف  بزنی رو اخلاقش  کار کنی . سعی کن تغییرش بدی ولی  نه با دعوا . 

ایشالا  اگه  خیره  بهم برسین.

صبرت و زیاد کن 

اینقدر مشکلات بزرگ  تو هر  مرحله  سراغ  ادم میاد  که  ارزو میکنی کاش  مشکلاتت  این چیزا بود.

میدونم  مشکلت  الان  برات  بزرگه و طاقت فرسا ولی راه  حلش و پیدا کن .

به  حرف  ادمای اینجا  نرو از اطرافیانت  که  قابل اعتمادن  کمک بگیر    

.
بعدا برات  خاطره  میشه .  خیلی  سر به  سرش نذار   مردا  تهش &nbs ...

میشه ازتون خواهش کنم درخواست دوستیم قبول کنید یا شماره تماستون بهم بدید 

چطور باید راه حل مشکلم پیدا کنم بخدا نفهمیدم بعد پنج سال خیلی خسته کلافه ام خیلی تمام بدنم بی قرار هست آرامش ندارم خیلی بی قرارم