2777
2789

لطفا گزارش نزنید از کسی نمیتونم بپرسم گفتم شاید اینجا کسی باشه راهنماییم کنه🥺اگر مشکلی دارید برید بیرون واسه من چن نفر بیان راهنمایی مفید کنن هم کافیه

من چن ماهه عقد کردم قبلشم دوسال دوست بودیم

با خلقیاتش اشنام 

ارومه کلا 

تو این چن ماه ک بعد عقد رابطه داشتیم اروم بود خشن رفتارنمیکرد رمانتیک بود رابطمون

ولی الان چن وقته کلا عوض شده

خیلی خشن رفتارمیکنه خیلی ببخشید حتی تو بوسه عادی یا نوازش 

واقعا اذیت میشم

بهش.میگم چرا اینجوری شدی

میخنده میگ فرقی نکردم

میدونید چرا اینجوری.میکنه؟؟؟ابراز علاقه میکنه همه چیش مثل قبله فقط تو رفتار خشن شده

اگر کسی دلیلشو میدونه بگه لطفا

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی کبود میشه بدنت ؟

نه دراون حد

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍