2777
2789
عنوان

مامانا پسرم تب داره کمکم کنید

260 بازدید | 72 پست

از صبح پسرم تب داره بردم دکتر بهش پروفن داد هر ۸ساعت ۳ونیم سی سی گفت اگه نیومد پایین شیاف بزن عصر دادم تا ۴ساعت تب نداشت ساعت ۷شیاف زدم بعد تب کرد ساعت ۱۰ونیم پروفن دادم اثر نکرد ساعت ۱۲شیاف زدم بازم اثر نکرده شکم و پشتش داغه چیکار کنم؟

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نترس تن تن با اب بشور دستو صورتو پاهاشو

آخه چرا هیکدوم جواب نداد خطرناک نباشه؟

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
2804

همينطور ادامه بده چهار ساعت شياف شش ساعت بروفن 

نيم ساعت بعد از هر كدومشون يا آب ولرم پاشويه كن 

اگه تا به ساعت بعد شياف و بروفن تبش بالاي ٣٨ بود بايد ببري دوباره دكتر ميتوني بجاي شياف از شربت تايلوفن هم استفاده كني البته اگه بالاي يكسال هستش

2805

بچه ی من داره تو تب میسوزه خدایا کمکشون کن

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

آب میوه خنک بده دستمال بزار پیشونیش و بدنش یکم خونه رو خنک کن لباس نازک شبا دمای بدن بالاتر میره

خطرناک نیست؟هیچکدوم از داروها اثر نکرد😓

2801